PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γραφείο Τύπου ΝΔ εναντίον επίτιμου


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε ανακοίνωση.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τέσσερις εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης, ενεργώντας σαν ναυαγοσώστης του κ. Παπανδρέου, επιτέθηκε απόψε εναντίον της Παράταξης, που τον ανέδειξε στα ύψιστα αξιώματα της χώρας, σε μια στιγμή που είναι ορατή η ραγδαία φθορά του ΠΑΣΟΚ και η ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλά ο λαός μας έχει μνήμη, γνώση και κρίση.

Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη…».

Τα παραπάνω προέκυψαν μετά την τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη στο Mega ο οποίος τόνισε την ανάγκη να υπάρξει εθνική συνεννόηση όλων των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε η χώρα να καταφέρει να βγει από την κρίση.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε δριμύτατη κριτική τόσο στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, για τον οποίο τόνισε ότι είναι «ο τελευταίος πολιτικός που έγινε Πρωθυπουργός χαϊδεύοντας αυτιά», όσο και στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, ενώ χαρακτήρισε «λαϊκιστή» τον Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο εμμέσως εξέφρασε την εκτίμηση πως αν συνεχίσει σε αυτή τη λογική δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός.

Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι φωτογράφισε ως συνομιλητή του κ. Γιούνκερ τον Κώστα Καραμανλή, επεσήμανε όμως πως υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στη χώρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε κωμικό, γελοίο και επιζήμιο το να γίνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία κάνοντας έκκληση στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά να σταματήσει αυτή η κουβέντα.

«Αρκετά έχει διασυρθεί η χώρα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση πως Αθήνα και Ευρώπη κρύβανε σε συμφωνία τα προβλήματα.

Όσον αφορά το μνημόνιο ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τα μέτρα αναγκαία, υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος είχε προτείνει το σχηματισμό κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης υπό τον Γιώργο Παπανδρέου για να βελτιωθεί, μεταξύ άλλων, και η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment