PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γιώργος Σπανός: Γιατί ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου έφτασε στα όρια του


Η ανακοίνωση του μεγαλομετόχου του Ατρομήτου, Γιώργου Σπανού, το πρωί της Δευτέρας προκάλεσε απογοήτευση και στεναχώρια ακόμα και στον τελευταίο υποστηρικτή της ομάδας.

Δεν είναι λίγα αυτά που έχει προσφέρει ο πρόεδρος τόσο στον Ατρόμητο όσο και στο Περιστέρι γενικότερα βάζοντας πολλές φορές το εμείς πάνω από το εγώ του.

Να μιλήσουμε για την αναγέννηση της ομάδας της πόλης μας και την συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια του ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια με συνεχή παρουσία στο Europa League;

Να πούμε για την ομάδα που τρόμαζε και συνεχίζει να τρομάζει τους «δυνατούς» αυτής της χώρας και τους οποίους ουκ’ ολίγες φορές έχει αντιμετωπίσει στα ίσα εντός κι εκτός έδρας;

Ή να αναφερθούμε στην κρυστάλλινη διοίκηση ενός ποδοσφαιρικού σωματείου με ευχαριστημένους όλους τους ανθρώπους της ομάδας και των ποδοσφαιριστών και προπονητών που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο;

Πράγματι πριν από 16 χρόνια που ανέλαβε τον Ατρόμητο ο Γιώργος Σπανός, κανείς δεν θα περίμενε αυτό που έχει δημιουργήσει σήμερα στο Περιστέρι.

Ένα γήπεδο που παρά την ηλικία του αναμορφώνεται κάθε χρόνο και διαθέτει έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους, ένα προπονητικό κέντρο που ζηλεύουν ακόμα και οι μεγάλες ομάδες που από ένα άδειο κτίριο έχει γίνει πλέον μια αθλητική μονάδα αξίας εκατομμυρίων και φυσικά μια ομάδα που βρίσκεται σε θέμα αξίας μέσα στις πέντε καλύτερες στην Ελλάδα.

Όλα αυτά φτάνοντας στο 2021 και με μια διεργασία που προχώρησε βήμα βήμα όλα αυτά τα χρόνια με την ομάδα να έχει μόνο έναν υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία και άμεση άνοδο την επόμενη χρονιά.

Χωρίς να θεωρηθεί υπερβολή και χωρίς να θέλουμε να μακρηγορήσουμε ο Γιώργος Σπανός μέσα σε 16 χρόνια (ίσως και κάτι λιγότερο) κατάφερε να κάνει τον Ατρόμητο ένα ευρωπαϊκό κλάμπ εντός και εκτός γηπέδου χτίζοντας μονάχα με τις δικές του δυνάμεις.

Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα και σκεπτόμενοι όλα όσα έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος κουράστηκε να μην τυγχάνει σεβασμό από τους επιτήδειους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι μόνο το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση αλλά τόσα πολλά που μαζεύτηκαν από αυτούς που κρατάνε τις τύχες του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια τους.

Η λέξη «παρωδία» που είχε χρησιμοποιήσει ο κ. Σπανός στον τελικό κυπέλλου μετά την ΑΕΚ δεν σταμάτησε να διαδραματίζεται ποτέ. Είτε πολύ είτε λιγότερο η παρωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου με θύματα τους μικρούς και μεσαίους εκτυλίχθηκε και θα συνεχίσει να εκτυλίσσεται.

Για όλο αυτό ευθύνονται οι ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων, οι διαιτητές, οι δημοσιογράφοι και οι κολλημένοι οπαδοί που δεν επιθυμούν τη νίκη της ομάδας τους αλλά την επιβολή της ομάδας τους στην κορυφή.

Η σημερινή λοιπόν απόφαση του κ. Σπανού ήταν όχι μια αλλά πολλές μαζεμένες αδικίες που του έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια οι ισχυροί του αθλήματος.

Πρόκειται για μια απόφαση που όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση έχει χρονικό περιθώριο και χρειάζεται τον κατάλληλο χρόνο για να φανεί αν θα αλλάξει ή όχι.

Πάντως ήδη πολλοί υποστηρικτές της ομάδας έχουν στείλει δεκάδες μηνύματα στην επίσημη σελίδα της ομάδα ζητώντας από τον κ. Σπανό να ξανασκεφτεί την απόφασή του αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του στο σύλλογο.

Μένει να δούμε αν αυτή η απόφαση θα φέρει συσπείρωση στον Ατρόμητο ώστε ομάδα και κόσμος να παλέψουν μαζί ενάντια σε αυτούς που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Περιστεριώτικη ομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment