PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γιορτή τσικουδιάς στο Περιστέρι


Το Σάββατο 03/10/2015 πραγματοποιήθηκε η γιορτή Τσικουδιάς για τέταρτη συνεχή χρονιά απο το Σύλλογο Αδελφότητας Κρητών Περιστερίου, που φέτος έγινε στο Πάρκο της Νέας Ζωής.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Βικτωρία Λιλυμπάκη και τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησαν που για άλλη μια φορά κατέκλυσαν το χώρο του Πάρκου της Νέας Ζωής και γενικά είναι κοντά στις δράσεις του Συλλόγου. Ακόμα ευχαρίστησαν όλους τους εθελοντές, τους χορηγούς και το Δήμο Περιστερίου που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Παρά το κρύο ο κόσμος το αψήφησε και διασκέδασε με τα χορευτικά του Συλλόγου και το συγκρότημα του Περικλή Τζουγανάκη. Επίσης, γεύτηκε το παραδοσιακό πιλάφι και ήπιε άφθονη Τσικουδιά και πολλά πλούσια εδέσματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, Τάσος Θεοδωράκος, Παναγιώτης Λύκος, Βαγγέλης Τάτσης, Βασίλης Μπέτσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Τάσος Καλλιάφας, Τάκης Παναγιωτόπουλος, Μαρία Αεράκη, Σάκης Ζορμπίδης, από το δήμο Ιλίου ο Γιώργος Φραγκάκης και η Μαριάννα Μαμαλάκη και Κωνσταντίνος Νικολιδάκης από το δήμο Πέυκης – Λυκόβρυσης.

Οι Διαμερισματικοί Σύμβουλοι Αθηνά Δαφνομίλη, Βικτωρία Ραβάνη και Δέσποινα Καριώτου, ο Γιώργος Χριστοδουλάκης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων, οι Κρητικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ιλίου, Γαλατσίου, Χαλανδρίου, Πετρούπολης, Αγ. Δημητρίου, ο Ζήκος Κόντης Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου, ο Γεώργιος Ζεμπεϊκάκης από το Σύλλογο Τριτέκνων Περιστερίου, ο Πρόεδρος Παναγιώτης Φραγκάκης και ΔΣ από τον Ελληνικός Παραδοσιακός Όμιλος «ΕΛΠΑΧΟ», ο Γιάννης Σιδερής από το Σύλλογο ο «Μινώταυρος», η Φωτεινή Αναγνωστάκη αντιπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Βασίλης Τσιώτας διευθυντής από την Τράπεζα Χανίων Περιστερίου, εκ μέρους του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αμαριωτών Αθήνας Γεώργιος Δουλγεράκης, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης από τους Γιατρούς του Κόσμου και την ομάδα Διάσωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment