PeristeriNews.gr
Lifestyle

Για τις ταλαιπωρημένες συζύγους ήρθε το δωμάτιο ροχαλητού


Μετά το πυρηνικό καταφύγιο και το δωμάτιο πανικού, η νέα μόδα στο Χόλιγουντ είναι το «δωμάτιο ροχαλητού».

Μετά το πυρηνικό καταφύγιο και το δωμάτιο πανικού, η νέα μόδα στο Χόλιγουντ είναι το «δωμάτιο ροχαλητού», το «snoratorium», όπως το αποκαλούν κάνοντας λογοπαίγνιο με τις λέξεις snore (ροχαλητό) και sanatorium (σανατόριο).
Πρόκειται για ένα ηχομονωμένο υπνοδωμάτιο με ρυθμιζόμενη ατμόσφαιρα, στο οποίο όσοι και όσες ροχαλίζουν μπορούν να βρίσκουν καταφύγιο από μη ανεκτικές/ούς συζύγους.
Ο Τομ Κρουζ, που την περασμένη Κυριακή γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του, είναι ένας από αυτούς. Ενας επισκέπτης στην αξίας 31 εκατ. δολαρίων έπαυλή του στο Κάλε Βίστα Ντράιβ είπε στους Κυριακάτικους «Τάιμς» του Λονδίνου πως το snoratorium βρίσκεται στο πίσω μέρος της κατοικίας, σε μικρή απόσταση από τις σουίτες του Κρουζ, της 32χρονης συζύγου του Κέιτι Χολμς και της πεντάχρονης θυγατέρας τους Σούρι.
«Οποιος χρησιμοποιεί το δωμάτιο ροχαλητού, δεν ακούγεται έξω από την κλειστή πόρτα του», είπε ο επισκέπτης. «Είναι πολύ μικρό, άνετο και σκοτεινό – ίσως να ήταν πριν παιδικό δωμάτιο».
Λίγο μετά τον γάμο του Κρουζ με τη Χολμς, το 2006, κυκλοφόρησε η φήμη ότι εκείνη εγκατέλειψε την κοινή κρεβατοκάμαρα εξαιτίας του τρομερού ροχαλητού του.
Εκπρόσωπός τους αρνήθηκε ότι το ζευγάρι έχει χωριστά υπνοδωμάτια, αλλά όχι και ότι ο Κρουζ ροχαλίζει. «Πώς να το ξέρει κανείς, μήπως κάθε άνδρας πάνω από τα 40 δεν ροχαλίζει σαν ιπποπόταμος;», είπε την περασμένη εβδομάδα στενός συνεργάτης του.
Ανάμεσα στους διάσημους που είναι γνωστοί για το βροντώδες ροχαλητό τους περιλαμβάνονται ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Γιόχαν Μπραμς, ο οποίος λέγεται πως ροχαλίζοντας μπορούσε να «πνίξει» μια ολόκληρη ορχήστρα.
Από τις σύγχρονες διασημότητες, η Τζούλια Ρόμπερτς έχει παραδεχθεί πως ροχαλίζει πού και πού, ενώ η Κόρτνεϊ Κοξ της τηλεοπτικής σειράς «Τα φιλαράκια» έχει πει ότι ο Ντέιβιντ Αρκέτ, ο πρώην σύζυγός της, «τράνταζε τοίχους» με το ροχαλητό του.
Το τέλειο snoratorium πρέπει να είναι μικρό, άνετο και να έχει διπλό κρεβάτι ώστε να ενθαρρύνονται ευκαιριακές επισκέψεις της συζύγου.
Πολλές διασημότητες μετατρέπουν έναν ξενώνα της κατοικίας τους σε δωμάτιο ροχαλητού.
«Οσοι έχουν τον χώρο, θέλουν ένα», λέει ο Πιέρ Στους, από τους κορυφαίους μεσίτες ακινήτων στο Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment