PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Για πρωτιά, αήττητο και κυρίως γόητρο ο Ατρόμητος


Έτοιμος ο πρωτοπόρος Ατρόμητος για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο, αφού η προετοιμασία των Περιστεριωτών ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξουν απρόοπτα.

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες, με τον Αυστριακό να ανακοινώνει την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Την αποτελούν: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κυριακίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουάρντα, Βασιλακάκης, Μενσά, Μανούσος, Ντάουντα, Μάντσον, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο νεαρός τεχνικός αποτελείται από τους Γιαννιώτη, Κιβρακίδη, Ρισβάνη, Χατηισαΐα, Γιαννούλη, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ουάρντα, Μανούσος ή Ντάουντα.

Με την ανακοίνωση της αποστολή, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν με πούλμαν για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

*Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας παραβρέθηκαν παιδιά των ακαδημιών του Ανταγόρα Κω, ομάδας από το δίκτυο σχολών του Ατρόμητου. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο προπονητικό και παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας ενώ αύριο θα υποστηρίξουν τον Ατρόμητο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment