PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Για νίκη στο Μαρούσι


Επειτα από περίπου οκτώ μήνες, το Περιστέρι επιστρέφει στο Μαρούσι

Επειτα από περίπου οκτώ μήνες, το Περιστέρι επιστρέφει στο Μαρούσι για να αντιμετωπίσει (15/1 – 17:00) την τοπική ομάδα και κοιτώντας το έμψυχο υλικό θαρρείς ότι έχει περάσει μια δεκαετία.

Όχι τόσο για το Περιστέρι το οποίο είχε στο δυναμικό του και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τον Τσιάκο, τα αδέλφια Μάντζαρη και τον (εκτός 12άδας) Ψαρόπουλο, όσο για το Μαρούσι. Είναι γεγονός ότι δε θα συναντήσουμε απέναντί μας κανένα από τους περυσινούς αντιπάλους μας αφού οι αλλαγές στο Μαρούσι ήταν ριζικές.

Μόνο ο βοηθός προπονητή Μανολώπουλος και ο γυμναστής Βαβέτσης έχουν το… προνόμιο της μνήμης για τον περυσινό αγώνα.

Ο στόχος του Περιστερίου, πάντως, παραμένει ίδιος: να αρπάξει όσες περισσότερες νίκες μπορεί για να συνεχίσει την καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα. Στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ μίλησαν ο Γιώργος Βόβορας και ο Σωκράτης Ψαρόπουλος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ (συνεργάτης Α. Πεδουλάκη)

Είναι και πάλι μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι . Το Μαρούσι στηρίζεται στο επιθετικό ταλέντο των παικτών του κάτι που επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί, συγκριτικά με τη δική μας ομάδα. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατό, οπότε κλειδί θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά. Με τη νίκη επί του Ηλυσιακού ξαναβρήκαμε την αυτοπεποίθησή μας και συνεχίσουμε…

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πέρυσι στο Μαρούσι πετύχαμε μια από τις πιο γλυκές νίκες σε όλη τη διάρκεια τη σεζόν και σίγουρα θα μας άρεσε να το επαναλάβουμε. Εχουν αλλάξει βέβαια πολλά από τότε και στις δυο ομάδες, αλλά οι νίκες είναι πάντα νίκες. Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο με τις έξι που έχουμε πετύχει ως τώρα, αλλά όσο γρηγορότερα διώξουμε το άγχος, τόσο το καλύτερο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment