PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Για αρχή πρόστιμο και βλέπουμε…


Μόνο αναίμακτα δεν θα περάσει στον Ατρόμητο η νέα κάκιστη εμφάνιση και η πεντάρα από τον ΠΑΟΚ, που σηματοδότησε την πιο βαριά ήττα του στη Super League.

Με τον εκνευρισμό να είναι έντονος και την απογοήτευση έκδηλη στα ανώτατα διοικητικά κλιμάκια, αυτό που προκύπτει ως πρώτη αντίδραση στην κάκιστη νοοτροπία που διαπιστώθηκε είναι η επιβολή βαρύτατου προστίμου.

Ειδικότερα τη φετινή σεζόν, έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες και συγχωροχάρτια, κυρίως γιατί όλοι αναγνώριζαν το τι έχει επιτευχθεί την προηγούμενη διετία, ωστόσο από τη στιγμή που αποχώρησε και ο Γιάννης Αναστασίου, η περίοδος χάριτος έχει εκπνεύσει προ πολλού.

Στον Ατρόμητο μπορεί να βλέπουν τα προφανή αγωνιστικά θέματα, αλλά διαπιστώνουν και μία κάκιστη νοοτροπία με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, και ο Σάββας Παντελίδης, παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν πίστευε ότι υπάρχει τέτοιο ζήτημα, διαπίστωσε με τον πλέον σκληρό τρόπο ότι υφίσταται και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Επιπλέον, κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής για τη θέση του σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό τμήμα. Με τα νεύρα να είναι τεντωμένα και τις αποφάσεις να παίρνονται, αφού πέσουν οι σφυγμοί και υπάρξει και συζήτηση με τον Σάββα Παντελίδη, τα «σύννεφα» έχουν σκεπάσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και ο Ιανουάριος κάθε άλλο παρά ήρεμος θα είναι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment