PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Γιατρέ, γιάτρεψε το Περιστέρι» προτρέπουν κάτοικοι τον Κώστα Λαλένη


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου, Επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας», άρχισε την προεκλογική δραστηριότητά του, ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, με τρεις επισκέψεις, στο Λόφο Αξιωματικών, στη Νέα Ζωή και στον Άγιο Ιερόθεο, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Ο κ. Κώστας Λαλένης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας», άρχισε την προεκλογική δραστηριότητά του, ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, με τρεις επισκέψεις, στο Λόφο Αξιωματικών, στη Νέα Ζωή και στον Άγιο Ιερόθεο, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Κατά τις περιοδείες του, η αποδοχή ήταν ενθουσιώδης, ενώ δεν έλειψαν και παροτρύνσεις με πηγή έμπνευσης το επάγγελμά του. «Γιατρέ, γιάτρεψε το Περιστέρι» είπε στον κ. Λαλένη κάτοικος του Λόφου Αξιωματικών, ενώ στην Νέα Ζωή, του είπαν «Κώστα, ως καρδιολόγος, πρέπει να ξαναβάλεις σε λειτουργία την καρδιά της πόλης γιατί έπαθε έμφραγμα».

Στον Άγιο Ιερόθεο οι κάτοικοι σημείωσαν ότι το ήθος και η σοβαρότητα του κ. Λαλένη, είναι τα συστατικά που χρειάζεται το Περιστέρι σε αυτή την συγκυρία για να βγει από την αδιέξοδη πολιτική των δανείων της διοίκησης Παχατουρίδη. Και τις τρεις περιοχές, έγινε διεξοδική συζήτηση για την οικονομική κρίση, αλλά και για τα χρέη του δήμου που αγγίζουν τα 95.000.000.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κάθε περιοχή, με την επισήμανση των πολιτών ότι καταθέτουν τις απόψεις τους για τα προβλήματα, με γνώμονα ότι έχουν απέναντί τους έναν σοβαρό επιστήμονα, τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν.

Οι περιοδείες του κ. Λαλένη θα συνεχιστούν, ενώ όπως έχει δεσμευτεί θα βρίσκεται στις γειτονιές και ως δήμαρχος, καθώς – όπως επισημαίνει – τότε θα πρέπει να μιλά καθημερινά με τους κατοίκους όλων των γειτονιών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment