PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γιατί μπαμπά με χτύπησε ο κύριος των ΜΑΤ;


Που να φανταστεί κανείς, όταν βλέπει το τρομαγμένο κοριτσάκι να κλαίει με λυγμούς, ότι για τον τρόμο αυτό ευθύνεται ένας «κύριος» των ΜΑΤ.

Που να φανταστεί κανείς, όταν βλέπει το τρομαγμένο κοριτσάκι να κλαίει με λυγμούς, ότι για τον τρόμο αυτό ευθύνεται ένας «κύριος» των ΜΑΤ, που χτύπησε το οκτάχρονο με το γκλοπ του!!!

Ποιος θα περίμενε ότι αυτό θα γινόταν στην Ελλάδα;

Και όμως; Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Κυριακή και η εικόνα, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, μόνο ερωτήματα και οργή προκαλεί. «Γιατί μπαμπά με χτύπησε αυτός ο κύριος», ρώτησε η μικρή Μελίνα τον πατέρα, Ηλία Βρεττάκο.Τι να απαντήσει ένας γονιός σε αυτή την απορία;

Τι να απαντήσει γενικά κάποιος σε αυτό το ερώτημα. «Γιατί ένα μικρό παιδάκι; Τι μπορεί να έφταιξε».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί», επέμεινε η μικρή, η οποία από τον φόβο γαντζώθηκε στον λαιμό του πατέρα της δυνατά και δεν ήθελε να τον αφήσει.

Για ώρες μετά δεν μπορούσε να ηρεμήσει από τους λυγμούς που έπνιγαν κάθε της φράση, ενώ απορούσε: «μπαμπά τι θα γίνει άμα χτυπήσου όλα τα παιδάκια;».

Αρκετά ταραγμένος ήταν και ο πατέρας της: «Γιατί τέτοια βαναυσότητα σήμερα στο μικρό παιδί μου;», αναρωτιέται μιλώντας στην Ελευθεροτυπία ο κ. Βρεττάκος, ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος την Κυριακή δεν «κατέβηκε» στο Σύνταγμα με αυτή του την ιδιότητα. «Κατεβήκαμε οικογενειακά», εξηγεί.

Ανατριχιαστική η περιγραφή του πατέρα: «Τα ΜΑΤ θέλανε να φύγουμε από το πεζοδρόμιο… Να μας διώξουν. Έτρεξαν κατά πάνω μας. Μας φώναζαν, έβριζαν και με τις ασπίδες τους άρχισαν να μας σπρώχνουν βίαια. Χτύπησαν την κόρη μου με την ασπίδα στην γνάθο. Αυτή άρχισε να κλαίει. Την πήρα αγκαλιά και προσπαθώ να φύγω. Εγώ ήμουν εξοργισμένος και εκείνη φοβισμένη», περιγράφει.

«Θέλουν να μας τρομοκρατήσουν. Να μην διαμαρτύρεται κανείς. Να υποταχθούν όλοι. Για αυτό γίνεται τέτοια προσπάθεια άγριας καταστολής», υποστηρίζει, όμως δεν τολμάει να πει αυτά στην κόρη του, για την οποία ψάχνει… παιδιάστικες δικαιολογίες, προκειμένου να την ηρεμήσει…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment