PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Γιατί καθυστερεί η εξιχνίαση δολοφονίας Γκόλια;»


Εξηγήσεις για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξιχνίαση της δολοφονίας του δημοσιογράφου πριν ένα χρόνο ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Εξηγήσεις για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξιχνίαση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σ. Γκιόλια πριν ένα χρόνο ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης σήμερα στη Βουλή, κατά την συζήτηση της σχετικής ερώτησης.

Ο κ. Καρατζαφέρης παραδέχθηκε ότι έχουν σημειωθεί μεγάλες επιτυχίες για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας, αλλά πρόσθεσε ότι στην υπόθεση της Σέχτα φαίνεται να υπάρχει μια κωλυσιεργία.

«Υπάρχει ένα σηκωμένο χειρόφρενο που δεν μπορώ να το προσδιορίσω…Τι συμβαίνει με το έγγραφο των wikileaks που ανέφερε πως τα ονόματα της Σέχτας ήταν γνωστά;» διερωτήθηκε.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσής στην απάντησή του ανέφερε ότι ούτε οι αμερικανικές υπηρεσίες ούτε κανείς άλλος φορέας έχει επιβεβαιώσει την εγκυρότητα των εγγράφων των wikileaks, ότι υπάρχει ανοιχτό μέτωπο ενάντια στην τρομοκρατία και οι πληροφορίες που υπάρχουν μεταφέρονται πάντα στη δικαιοσύνη.

«Στην υπόθεση αυτή βέβαια δεν είχαμε συνεισφορά αντίστοιχη με άλλες υποθέσεις. Παρ’ όλα αυτά η υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει» σημείωσε, ενώ διαβεβαίωσε ότι υπάρχει απόλυτο και πραγματικό ενδιαφέρον από μεριάς πολιτείας.

«Μπορεί να μην επιβεβαιώθηκαν αλλά δεν διαψεύστηκαν και ποτέ ανταπάντησε ο κ. Καρατζαφέρης σχετικά με τα τηλεγραφήματα του Wikileaks.

«2 ώρες πριν τη δολοφονία μιλούσε με κορυφαίο επιχειρηματία της χώρας. Γιατί δεν τον καλέσατε να σας πει;» ρώτησε, ενώ ισχυρίσθηκε ότι η βαλλιστική και η γραφολογική εξέταση διήρκεσαν 11 μήνες και τώρα μόλις εξετάστηκαν οι υπολογιστές.

«Φέρνοντας την υπόθεση στο κοινοβούλιο θέλω να λύσω το χειρόφρενο. Καλώ τον εισαγγελέα κ. Αγγελόπουλο να ασχοληθεί ιδιαιτέρως σοβαρά με την υπόθεση» κατέληξε.

Στη δευτερολογία του ο κ. Παπουτσής ανέφερε ότι υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική έρευνα οπότε δεν αφορά άμεσα την αστυνομία.

«Η κυβέρνηση δεν παίζει με την τρομοκρατία. Δεν κάνει δημόσιες σχέσης με την τρομοκρατία, δεν κάνει πολιτική καριέρα με την τρομοκρατία» ισχυρίσθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment