PeristeriNews.gr
Lifestyle

Γιατί αποβλήθηκε η Σταρ Ελλάς από το Miss Universe


Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως δεν θα εκπροσωπηθεί φέτος η Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική συμμετοχή της Θεοδώρας Ντανιέλας ΝτεΜοραις Μοσχούρη ακυρώθηκε λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς», σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του διαγωνισμού Miss Universe.

Η Μοσχούρη είχε ανακηρυχθεί αναπληρώτρια Σταρ Ελλάς, ωστόσο αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, μιας και η νικήτρια των καλλιστείων για το 2015, Κατερίνα Γαλιατσάτου, αδυνατούσε να συμμετάσχει στο διεθνή διαγωνισμό, επικαλούμενη οικογενειακούς λόγους

Αλλά όπως τελικά ανακοινώθηκε, η Μούσχουρη, μένει εκτός του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου. Και παρότι οι διοργανωτές μιλούν για «ανάρμοστη συμπεριφορά», δεν προσδιορίζουν ποιοι ακριβώς είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν στο να ζητήσουν από την Σταρ Ελλάς να επιστρέψει πίσω.

Ο διοργανωτής των καλλιστείων «Σταρ Ελλάς», Βασίλης Πρεβελάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν, εξηγώντας πως το 21χρονο μοντέλο δεν αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό, αλλά επέστρεψε εσπευσμένα στη χώρα μας για οικογενειακούς λόγους.

«Ένα πολύ συγγενικό πρόσωπο της Θεοδώρας έπαθε ένα ατύχημα και πήγε στο νοσοκομείο. Η κοπέλα τρελάθηκε γιατί πρόκειται για τη γιαγιά της που είναι άτομο μεγάλης ηλικίας. Κανονίσαμε με τους διοργανωτές του διαγωνισμού να αποχωρήσει για να είναι κοντά στη γιαγιά της. Αυτό έγινε και τίποτε άλλο», δηλώνει ο κ. Πρεβελάκης.

Όσον αφορά στα περί «ανάρμοστης συμπεριφοράς» ο ίδιος τονίζει: «καμία σχέση. Όταν μίλησα με την ιδιοκτήτρια του Miss Kosmos, Τζούλια Μόρλεϊ συζητήσαμε για το θέμα της γιαγιάς της. Δεν μου είπε καμία κουβέντα για ανάρμοστη συμπεριφορά. Είναι πολύ άσχημο να έχει κάποιος ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και να ακούει διάφορους να λένε ο,τι θέλουν».

Η Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοραις Μουσχούρη, είχε μείνει στην Κίνα για περίπου 2-3 μήνες. Όπως εξήγησε ο κ. Πρεβελάκης, ταξίδεψε μόνη της, όπως συνηθίζεται. «Ποτέ δεν πηγαίνει κάποιος μαζί με τις κοπέλες, γιατί είναι ένας μήνας παραμονής και οι ανάγκες της διοργάνωσης είναι τέτοιες, που οι κοπέλες έχουν πολύ σφιχτό πρόγραμμα» πρόσθεσε ο κ. Πρεβελάκης. «Δεδομένου ότι ο διαγωνισμός θα γίνει 19 Δεκέμβρη, δεν υπήρχε χρόνος για αντικατάσταση της».

Σύμφωνα με το TLife.gr όμως, η αιτία της επιστροφής της Σταρ Ελλάς είναι εντελώς διαφορετικός. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, κοντινή πηγή της 21χρονης καλλονής εξηγεί πως αναγκάστηκε να επιστρέψει επειδή ντρεπόταν γιατί δε μπορούσε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που συνάντησε, αφού η ελληνική διοργάνωση δεν ήταν τυπική στις υποχρεώσεις που είχε απέναντί της.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε κοντινό της πρόσωπο, βρισκόταν στην Κίνα επί οχτώ μέρες δίχως να μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον από την Ελλάδα και δίχως να έχει κάποιο μέσο, ούτε καν τα social media.

Όσες φορές βρήκε ευκαιρία να τηλεφωνήσει, δεν απαντούσε κανείς στα τηλέφωνά της με αποτέλεσμα να μην έχει η διοργάνωση ούτε τις σωστές φωτογραφίες της για το επίσημο site! «Οι φωτογραφίες έφτασαν στην Κίνα, όταν εγώ ήμουν στην πτήση της επιστροφής», φέρεται να περιγράφει σε δικό της άνθρωπο, σύμφωνα με το ΤLIFE.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου με 113 διαγωνιζόμενες από όλον τον κόσμο, χωρίς ελληνική συμμετοχή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment