PeristeriNews.gr
Διεθνή

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε σουπερμάρκετ στο Αμβούργο


Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και αρκετά έχουν τραυματιστεί από επίθεση με μαχαίρι σε σουπερμάρκετ στο Αμβούργο της Γερμανίας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία του Αμβούργου, είναι πολύ νωρίς για να προσδιοριστούν τα κίνητρα της επίθεσης.

Ο δράστης έπληξε με μαχαίρι άτομα μέσα στο σουπερμάρκετ.

Το κατάστημα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Fuhlsbüttler και Hermann-Kauffmann, στο Μπάρμπεκ, στο βόρειο τμήμα της πόλης.

Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν το σημείο.

«Αλλάχου Ακμπάρ»

Ο δράστης «εισήλθε στο σούπερ μάρκετ και άρχισε ξαφνικά να επιτίθεται στους πελάτες», σύμφωνα με τις αρχές.

Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσίευσε στον ιστότοπό της μια φωτογραφία του δράστη, με το κεφάλι του καλυμμένο με μια λευκή σακούλα ενώ είναι γεμάτος από αίματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο άνδρας φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» (ο Θεός είναι ο πιο μεγάλος), λίγο πριν την επίθεση.

Ο ύποπτος, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, επιχείρησε να διαφύγει μετά την επίθεση ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες τον καταδίωξαν, ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία.

«Πρόκειται για μια επίθεση που διαπράχθηκε από ένα πρόσωπο. Οι πρώτες πληροφορίες, οι οποίες ανέφεραν τη ληστεία ως πιθανό κίνητρο, δεν επιβεβαιώνονται», σημείωσε η αστυνομία του Αμβούργου σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό

Peristeri News

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Leave a Comment