PeristeriNews.gr
Διεθνή

Γερμανία: Ελληνική οικογένεια μεταξύ των θυμάτων στο Τρίερ


Ελληνική οικογένεια της Γερμανίας βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων του μανιακού οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο χθες στο κέντρο του Τρίερ, στην Ρηνανία – Παλατινάτο.

Νεκρός είναι ο 45χρονος οδοντίατρος Γ.Κ. και το μόλις εννέα εβδομάδων κοριτσάκι του, ενώ η σύζυγός του και το άλλο τους παιδί, 17 μηνών, νοσηλεύονται τραυματισμένοι από το ίδιο συμβάν.

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η ελληνική κοινότητα της περιοχής, αλλά και ο ιερέας της ενορίας από το Λουξεμβούργο, Σπυρίδων Τσάκωνας, ο οποίος, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έκανε λόγο για μια «εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση».

Η πόλη του Τρίερ, στα σύνορα της Γερμανίας με το Λουξεμβούργο, είναι από χθες συγκλονισμένη από την τραγωδία που προκάλεσε ένας 51χρονος Γερμανός, ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς και άφησε πίσω του πέντε νεκρούς και δεκαπέντε τραυματίες.

Ο δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, και υποβάλλεται σε ψυχιατρική αξιολόγηση, ενώ πολιτικά κίνητρα δεν θεωρούνται πιθανά.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Leave a Comment