PeristeriNews.gr
Καιρός

Γενικά αίθριος, τη νύχτα τοπικές βροχές


Τοπικές νεφώσεις κυρίως από το απόγευμα στα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χωρά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν, από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν κυρίως στη Μακεδονία, οπού από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 15 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου από το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία 5 με 7 που το βράδυ θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κέλσιου. Στην ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις που από το απόγευμα βαθμιαία θα αυξηθούν, από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη Θεσσαλία και την κεντρική στέρεα και τη νύχτα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών.
Άνεμοι: Στα βόρεια νότιοι 4 με 6 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Στα νοτιά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στα ανατολικά.

Άνεμοι: Στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 στο αιγαίο 7 μποφόρ, που βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Σε πτώση. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νεφώσεις με τοπικές βροχές

Peristeri News

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

Peristeri News

Βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Peristeri News

Leave a Comment