PeristeriNews.gr
Καιρός

Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός


Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα με ορατότητα τοπικά περιορισμένη στα βόρεια τις πρωινές ώρες και ανέμους από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός είναι αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στη Θεσσαλία τις πρωινές ώρες, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στην Εύβοια. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις πνέουν 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Για αύριο Δευτέρα, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρί άνοδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κυρίως ηλιοφάνεια

Peristeri News

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις

Peristeri News

Σχεδόν αίθριος καιρός

Peristeri News

Leave a Comment