PeristeriNews.gr
Διεθνή

Γαλλία: Οδηγός ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από επιβάτες


Επειδή αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τους κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό και επιχείρησαν να επιβιβαστούν στο όχημα χωρίς να φοράνε την απαιτούμενη μάσκα.

Μια πράξη ανείπωτης βίας στο νότιο τμήμα της Γαλλίας συγκλόνισε πρόσφατα τη χώρα, καθώς η συγκεκριμένη επίθεση αποτελεί απόδειξη ότι η κρίση της πανδημίας έφερε στην επιφάνεια εκτός των άλλων και τα άγρια ένστικτα που κάποιοι κρύβουν μέσα τους και δεν διστάζουν να εκδηλώσουν κατά του συνανθρώπου.

Συγκεκριμένα, ένας οδηγός λεωφορείου δέχθηκε επίθεση από επιβάτες που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τους κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό και επιχείρησαν να επιβιβαστούν στο όχημα χωρίς να φοράνε την απαιτούμενη μάσκα.

Ο άτυχος οδηγός τους μετέφερε ότι δεν επρόκειτο να δεχτεί κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να αποτελέσει «σάκο του μποξ» για να ξεσπάσουν εκείνοι πάνω του την οργή τους χτυπώντας τον με όλη τους τη δύναμη στο κεφάλι.

Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται διασωληνωμένος και εγκεφαλικά νεκρός στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά το τραγικό περιστατικό.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει να διερευνά την υπόθεση συγκεντρώνοντας στοιχεία από καταθέσεις μαρτύρων προκειμένου να προσδιοριστεί η ακριβής φύση του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment