PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γαλαριώτης: «Στηρίζουμε τον Έλληνα διαιτητή»


Για τη φετινή σεζόν στον Ατρόμητο και όχι μόνο μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Χρήστος Γαλαριώτης στην εκπομπή «Sport News» του Action 24.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα των ξένων διαιτητών, τονίζοντας ότι, οι Περιστεριώτες δεν έχουν ζητήσει ξένους διαιτητές, έχοντας εμπιστοσύνη στους Έλληνες ρέφερι.

Αναλυτικά:

Για τις κλήσεις των παικτών του Ατρόμητου στην Εθνική: «Διψούν για την παρουσία στην Εθνική. Είναι μικρά παιδιά και Έλληνες. Δεν τους νοιάζει αν θα κουραστούν λίγο παραπάνω».

Για τη φετινή πορεία: «Δείξαμε πέρυσι ότι δεν είμαστε μικρομεσαία ομάδα. Το δείχνουμε και φέτος. Είμαστε από τις πιο οργανωμένες στην κατηγορία με δικό της υπερσύγχρονο κέντρο, που οι παίκτες μπορούν να κάνουν εκεί και την αποκατάστασή τους. Βέβαια, μην ξεχνάμε και τον Νταμίρ Κάναντι, που έχει δείξει από πέρυσι ότι είναι ένας ικανότατος προπονητής».

Για το θέμα των ξένων διαιτητών: «Γίνεται ντόρος για τους ξένους διαιτητές. Όλο και περισσότερες ομάδες ζητούν ξένους διαιτητές. Εμείς ως Ατρόμητος έχουμε άλλη λογική. Εμείς υποστηρίζουμε τους Έλληνες διαιτητές και πιστεύουμε ότι μόλις εφαρμοσθεί το VAR θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν θα υπάρχουν τόσα πολλά λάθη, δεν θα υπάρχει η καχυποψία των ομάδων και θα υπάρξει μια πιο ισορροπημένη κατάσταση σε ό,τι αφορά την ελληνική διαιτησία. Δεν έχουμε ζητήσει ξένους διαιτητές».

Για τη μετακίνηση των οπαδών: «Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να μπορούν να δουν τα ματς της ομάδας τους. Ως Ατρόμητος εμείς το θέλουμε αυτό και το σεβόμαστε. Ωστόσο, προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε ότι αυτό πρέπει να γίνεται σε κόσμια πλαίσια. Οι δικοί μας φίλαθλοι έχουν δείξει άψογη συμπεριφορά».

Για την άνοδο και τη φετινή σεζόν του ΓΣ Περιστερίου: «Ζήσαμε το περασμένο Σάββατο μια πολύ ωραία βραδιά. Η ομάδα επέστρεψε δυνατή και με τον κόσμο στο πλευρό της. Άκουγα τον κόσμο και ανατρίχιασα. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί εύκολα να πιάσει τον στόχο της παραμονής και να φτάσει στην 8άδα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment