PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γήπεδο Περιστερίου – Ομάδα και κόσμος τίμησαν τον Άγγελο Ράμφο


ΠΑΕ Ατρόμητος και Fentagin τίμησαν τον Άγγελο Ράμφο και υπενθύμισαν την εκκρεμότητα της ονομασίας στο γήπεδο Περιστερίου. Ας θυμηθούμε όλη την ιστορία με τη μετονομασία.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας τις δεκαετίες του 60’ και του 70’ έφυγε από τη ζωή πριν από 11 χρόνια (5 Ιουλίου 2009) και η Περιστεριωτικη ΠΑΕ μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς τον τίμησαν στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Η δράση είχε συμβολικό χαρακτήρα αφού αναμένεται εδώ και μεγάλο διάστημα η μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου σε «Γήπεδο Ατρομήτου-Άγγελος Ράμφος» κάτι που τονίστηκε και στη χθεσινή κίνηση αλλά και με άλλους τρόπους από τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό.

Άλλωστε όπως σας είχε ενημερώσει το PeristeriNews.gr  το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουλίου 2016 είχε παρθεί συγκεκριμένη απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου για τη μετονομασία του γηπέδου.

Η τότε απόφαση είχε παρθεί έπειτα από πρόταση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου και ψηφίστηκε ομόφωνα αλλά μέχρι και σήμερα δεν προχώρησε.

Ο λόγος όπως έχει γίνει γνωστό ήταν η αλλαγή της απόφασης από τους παλαίμαχους του Ατρομήτου που σε μεταγενέστερο δημοτικό συμβούλιο αποφάσισαν να αλλάξουν την αρχική τους πρόταση και να προτείνουν το όνομα «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου – Παλαίμαχοι Ατρομήτου».

Μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια μετονομασία με τον κόσμο της ομάδας να επιθυμεί να ονομαστεί το γήπεδο Περιστερίου ως «Γήπεδο Ατρομήτου-Άγγελος Ράμφος».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Ο Άγγελος Ράμφος υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές μορφές που φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου στις δεκαετίες του 60’ και 70΄.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή πριν 11 χρόνια στις 5 Ιουλίου 2009 και η ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τους οργανωμένους οπαδούς «Fentagin» θέλησαν να τον τιμήσουν στο χθεσινό παιχνίδι των Play-Out.

Οι οργανωμένοι οπαδοί ανάρτησαν πανό στα κάγκελα της Θύρας 7 του γηπέδου, το οποίο ανέφερε «Γήπεδο Ατρομήτου-Άγγελος Ράμφος», ένα μήνυμα που υπάρχει και σε σχετική τοιχογραφία έξω από το γήπεδο και αποτελεί διακαή πόθο του κόσμου.

20200707 115726

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ατρόμητος πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό κατέθεσε ανθοδέσμη μπροστά από τη φωτογραφία του αείμνηστου ποδοσφαιριστή ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

2928993

2928995

2929002

Η τιμή στο πρόσωπο του Άγγελου Ράμφου, ενός θρύλου της ιστορίας του Ατρομήτου, είναι αναμφισβήτητη και η ομάδα θα συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε δράση τιμής ανθρώπων που έχουν φορέσει την κυανόλευκη ριγέ φανέλα από την ίδρυση της το 1923.

2929003

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών “Fentagin”:

Ήταν 5 Ιουλίου του 2009 όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του ο σπουδαίος και ανεπανάληπτος Άγγελός Ράμφος, του οποίου το όνομα έγινε θρύλος για τις παλαιότερες γενιές.

Την Κυριακή, πέρασαν 11 χρόνια απο τον χαμό του και γι’ αυτό θελήσαμε να τιμήσουμε την μνήμη του στον χθεσινό αγώνα, αναρτώντας πανό στο γήπεδο με το μήνυμα “ΓΗΠΕΔΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΜΦΟΣ”

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και έρχεται να προστεθεί με την σειρά του σε όλες εκείνες τις ενέργειες του συνδέσμου, που τον τελευταίο καιρό, θέλουν να δώσουν ένα τέλος στο πολυπόθητο ζήτημα της ονοματοδοσίας του γηπέδου που παίζει η ομάδα μας και που “διαφημίζει” την πόλη μας σε όλη την Ευρώπη.

Η π.α.ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ μίλησε, ο ερασιτέχνης επίσης πήρε θέση πριν λίγο καιρό, οι οργανωμένοι φωνάζουν χρόνια τώρα και ο λαός της ομάδας το ζητάει.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, η δημοτική αρχή να σεβαστεί τις απαιτήσεις μιας ολόκληρης αθλητικής οικογένειας και να κάνει πράξη την απόφαση που η ίδια είχε πάρει πριν χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο που είχε πραγματοποιηθεί. Να πάψει επιτέλους να κάνει μικροπολιτικές κωλοτούμπες στην πλάτη της ομάδας μας, βάζοντας η ίδια κάποιους αυτοαποκαλούμενους παλαίμαχους σαν εμπόδιο σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Επειδή η ΙΣΤΟΡΙΑ το απαιτεί, αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, σύντομα θα τα πούμε και από κοντά, γιατι το κρυφτό μας κούρασε.

Δεν θα επεκταθούμε σε λεπτομέριες, ούτε θα βγάλουμε στην φόρα ονόματα και γεγονότα, μόνο και μόνο γιατι εμείς σεβόμαστε και την ιστορία της ομάδας και την ιστορία της πόλης μας…χωρίς να κάνουμε διακρίσεις.

Περιμένουμε άμεσες απαντήσεις από ΟΛΟΥΣ

40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment