PeristeriNews.gr
Lifestyle

Γέννησε το τέταρτο παιδί της η Κάτια Ζυγούλη


Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη απέκτησαν το τέταρτο παιδί τους, ένα πανέμορφο αγοράκι και αμφότεροι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το νέο μέλος της οικογένειας Ρουβά γεννήθηκε στις 13.15 με καισαρική.

«Ήταν μία γέννα ιατρικά άρτια και πολύ φορτισμένη συγκινησιακά. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε ευτυχείς που φέραμε εις πέρας την 4η εγκυμοσύνη και ευχαριστούμε το ζεύγος για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει διαχρονικά», δήλωσε ο Ελπιδοφόρος Δουράτσος, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος και θεράπων ιατρός της Κάτιας.

Το μοντέλο είχε προγραμματίσει για σήμερα να γεννήσει με καισαρική. Μάλιστα, έβγαλε selfie με τον Σάκη στο πλάι της, την ώρα που ήταν καθ’ οδόν προς το μαιευτήριο.

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Κάτιας έγινε γνωστή πριν ενάμιση μήνα μόλις και ως τότε το ζευγάρι είχε καταφέρει να κρατήσει την ευχάριστη αναμονή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αλήθειά είναι, πως και η Κάτια δεν πήρε πολλά κιλά, και κατάφερε περίτεχνα να κρύψει με τις στιλιστικές επιλογές της την κοιλίτσα της. Τους τελευταίους μήνες έκανε πολύ λίγες επίσημες εξόδους, πλάι στον ποπ σταρ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment