PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Β. Τάτσης: Τόπος προορισμού για χιλιάδες επισκέπτες το Άλσος Περιστερίου (video)


Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Αντιδημάρχου, Βαγγέλη Τάτση, το PeristeriNews.gr του παραχώρησε συνέντευξη με βασική αναφορά στο Άλσος Περιστερίου.

Ένα σημείο που θεωρείται ως το πιο καυτό αυτή την εποχή στο Περιστέρι αφού ήδη έχουν ξεκινήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις και η μεγάλη έκθεση «Φυτά & Κήπος» που το καθιστούν τόπο προορισμού για τους Περιστεριώτες και όχι μόνο.

Όπως είπε και στην κάμερα του Peristerinews.gr ο κ. Τάτσης από τις πρώτες ανοιξιάτικες ημέρες, χιλιάδες επισκέπτες από κάθε μέρος του Λεκανοπεδίου Αττικής προτίμησαν για τη βόλτα και τη χαλάρωσή τους τον Περιστεριώτικο χώρο.

Άλλωστε στη πρόσβασή βοηθάει ιδιαίτερα ο σταθμός Μετρό «Ανθούπολη», που είναι λίγα μέτρα από το Άλσος διευκολύνοντας τους επισκέπτες να το προσεγγίσουν με τα πόδια.

Ο Αντιδήμαρχος τόνισε πως περιμένει από τον κάθε επισκέπτη τις παρατηρήσεις του για να γίνει ο χώρος του Άλσους ακόμα καλύτερος, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη σημαντικότητα των τριών σταθμών Μετρό στο Περιστέρι, κάτι που όπως είπε βοηθάει στη προσέλευση ακόμα περισσότερων ανθρώπων από όλη την Αθήνα.

Τέλος ο κ.Τάτσης έπειτα από ερώτησή μας ανέφερε ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων θα είναι γεμάτο, με εξέχουσα εκδήλωση να αποτελεί η μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται στις 6 Ιουνίου με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment