PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Β. Μπούτας: Τα μπλόκα θα αποφασίσουν


Στις επιτροπές αγώνα των κατά τόπους μπλόκων παρέπεμψε ο Βαγγέλης Μπούτας σε ό,τι αφορά τη συνέχιση ή μη των αγροτικών κινητοποιήσεων, προσθέτοντας πως οι εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα θα αναμένουν να δουν τον σχετικό νόμο που θα καταθέσει η κυβέρνηση.

«Ο αγώνας των αγροτών που κράτησε 40 ημέρες αφήνει παρακαταθήκη. Αυτός ο αγώνας δεν είναι μια και έξω, θα συνεχιστεί μαζί με τους εργαζόμενους. Ήδη μπορούμε να πούμε ότι για πρώτη φορά συζήτησαν αφορολόγητο, ενώ μέχρι σήμερα δεν έμπαινε σε συζήτηση. Παραμένουμε σε ετοιμότητα», δήλωσε ο κ. Μπούτας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά από τη συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών με τον Πρωθυπουργό.

«Φαίνεται πως η αντιαγροτική πολιτικής της κυβέρνησης καλά κρατεί όπως καλά κρατεί και ο δικός μας αγώνας. Αγωνιζόμαστε για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ζούμε και να καλλιεργούμε», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι το 80% του λαού στηρίζει τα αιτήματα των αγροτών.

Ερωτηθείς αν θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις σημείωσε οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά, επαναλαμβάνοντας ότι οι αγρότες θα περιμένουν να δουν το νόμο.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment