PeristeriNews.gr
Δημοτικές Εκλογές 2019

Β. Μπέτσης: «Στο Περιστέρι δεν μιλάμε με λόγια αλλά με έργα»


Στο peristerinews.gr μίλησε, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βασίλης Μπέτσης. Δεν είναι τυχαίο που δύο ισχυρές και πετυχημένες προσωπικότητες της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού, ο Ανδρέας Παχατούριδης (Δήμαρχος Περιστερίου) και ο Γιώργος Σπανός (Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος), έχουν εμπιστευτεί στον Βασίλη Μπέτση τις υψηλότερες θέσεις ευθύνης. Αναπληρωτής Δημάρχου – Αντιδήμαρχος Πόλης και Πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος. Καθήκοντα που επιτελεί καθημερινά ο κ. Μπέτσης στην πόλη του, το Περιστέρι. Από την πρώτη στιγμή, κοντά στον Ανδρέα Παχατουρίδη που αποφάσισε να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της πόλης και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς ήταν δίπλα του τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη του Δημάρχου με κοινή θητεία 17 ετών. Για δύο χρόνια υπήρξε Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και στη συνέχεια για 15 ολόκληρα χρόνια Αντιδήμαρχος μέχρι και σήμερα. Εκτός από τις Αυτοδιοικητικές του αρμοδιότητες ο κ. Μπέτσης έχει ασχοληθεί ενεργά και με το χώρο του αθλητισμού στην πόλη του με πολυετή πορεία και συνδρομή στην ανάπτυξη συλλόγων της πόλης μας. Η αγάπη του κ. Μπέτση για τον αθλητισμό, αναγνωρίστηκε από τον μεγαλομέτοχο του Ατρόμητου Γιώργο Σπανό αναθέτοντας τον τιμητικό ρόλο του Προέδρου του συλλόγου πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ έχει υπάρξει Αντιπρόεδρος, Μέλος του ΔΣ και απλός φίλαθλος της κορυφαίας ομάδας στο Περιστέρι. Η ενασχόληση με τα σημαντικά του καθήκοντα στο Δήμο Περιστερίου και παράλληλα στον Ατρόμητο δεν είναι μόνο επιτελική, αλλά και αποτελεσματική.  Στην εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου, δίνει για μια ακόμη φορά ραντεβού η αγάπη των πολιτών με τη δική του. Και η αγάπη, ξέρουμε όλοι, μόνον βάρος δεν φέρνει. Με τη δύναμη και την υπεροχή της. 26 Μαΐου 2019, η αγάπη και πάλι θα νικήσει.

Η άποψή σας για τον Ανδρέα Παχατουρίδη;

Είναι γνωστό σε όλους τους Περιστεριώτες ότι ο Δήμαρχος είναι άρρωστος γι’ αυτό που κάνει και έχει κάνει μια πόλη αγνώριστη σε σχέση με το παρελθόν. Κατά την άποψή μου είναι ο πιο επιτυχημένος Δήμαρχος που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα και είμαστε πολύ τυχεροί ως συνεργάτες του και ως κάτοικοι αυτής της πόλης.

Ξεχωρίζετε κάποιο από τα έργα που έχουν γίνει στην πόλη τα τελευταία χρόνια;

Θα τολμήσω να πω ότι είναι τόσα πολλά τα έργα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Επί των ημερών μας στο Περιστέρι έχουν γίνει θέατρα, γήπεδα, πλατείες, κολυμβητήριο, Δημαρχείο, Μετρό κλπ. Είναι τόσο πολλά που δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιο. Ίσως το μεγαλύτερο έργο που γίνεται από την Διοίκηση Παχατουρίδη είναι αυτό της κοινωνικής μέριμνας που είναι ιδιαίτερα αναγκαίο στις μέρες μας.

Η συνεργασία σας όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της Διοίκησης;

Θα έλεγα ότι είμαστε μια οικογένεια! Η συνεργασία είναι σε άριστο επίπεδο και δύσκολα θα υπάρξουν στιγμές ασυνεννοησίας μεταξύ μας. Αυτό το κομμάτι της επικοινωνίας είναι που μας κάνει και τόσο επιτυχημένους.

Με τις εκλογές να απέχουν λίγες μέρες, ποιες σκέψεις σας έρχονται;

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα δεν έχω κάνει καμία σκέψη για τις εκλογές. Όπως πορεύτηκα τόσα χρόνια στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη έτσι θα κάνω και τώρα. Ως απλός «στρατιώτης» θα είμαι μαζί του και σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Κλείνοντας ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο;

Η κοινωνία του Περιστερίου μας γνωρίζει. Ξέρει ότι καθημερινά θα μας βρει στο δρόμο να δουλεύουμε με το ίδιο πάθος για την πόλη και τα προβλήματά της. Για μια ακόμα φορά δεν θα μιλήσουμε με λόγια αλλά με έργα!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Πατούλης: Ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική

Peristeri News

Μήνυμα για «Νέα Αρχή» στην Αττική στέλνει ο Γ. Πατούλης

Peristeri News

Σαρωτική νίκη του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!

Peristeri News

Leave a Comment