PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Β. Μπέτσης: «Στις δυσκολίες η σκέψη μου δίπλα σε όλο τον κόσμο του Ατρομήτου»


Μήνυμα σχετικά με τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος και Αντιδήμαρχος Περιστερίου, Βασίλης Μπέτσης.
Αναλυτικά:

Η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει μια τεράστια υγειονομική κρίση.

Η Χώρα μας, η Ελλάδα, βρίσκεται και αυτή μπροστά στην πρόκληση να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα που χρειάζεται για να θωρακίσει την δημόσια υγεία.

Από αυτή την κρίση πλήττεται και ο μαζικός αθλητισμός.

Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, κατανοώ απόλυτα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλος ο αθλητικός και φίλαθλος κόσμος.

Οι σκέψεις μου, είναι κοντά στους αθλητές μας, ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές, γυμναστές, φροντιστές και το ιατρικό μας προσωπικό.

Όμως, οι σκέψεις μου είναι μαζί και με τους φιλάθλους μας, την δύναμη της ομάδας μας, τους “Ατρόμητους” οπαδούς μας που στερούνται της αγαπημένης μας ομάδας όλον αυτόν καιρό.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους οργανωμένους οπαδούς μας, τους Fentagin, που με τη φιλανθρωπική τους δράση έδειξαν πως η αλληλεγγύη αποτελεί το DNA της ομάδας μας αλλά και με τη συμμετοχή τους στις εθελοντικές αιμοδοσίες του Δήμου Περιστερίου απέδειξαν πως στον πυρήνα μας βρίσκεται ο συνάνθρωπος και η κοινωνική προσφορά.

Σίγουρα, η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει και μέσα σε όλη αυτή την αλλαγή μοιραία έχει αλλάξει και η αθλητική δραστηριότητα.
Θα το ξεπεράσουμε όμως με αλληλεγγύη και με την ευχή να είμαστε όλες και όλοι ξανά μαζί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου.
Σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειες σας! Υγεία πάνω από όλα!

Βασίλης Μπέτσης
Πρόεδρος ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών
Αντιδήμαρχος Περιστερίου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment