PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: Στην πραγματικότητα ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν θέλει εκλογές


«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. δεν θέλουν εκλογές», αλλά «να καταρρεύσει κι άλλο η κυβέρνηση», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στο αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσφυγή στις κάλπες.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η Ν.Δ. στην πραγματικότητα επιδιώκει να παγιωθεί μια διαφορά της τάξης των 10 ποσοστιαίων μονάδων και τότε να ζητήσει εκλογές.

Χαρακτήρισε παράλληλα «παλαιοκομματικό» τον κ. Μητσοτάκη «παρότι είναι νέο παιδί», ενώ αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είπε ότι είναι ο «χειρότερος σύμβουλος» του γιου του. «Ο μπαμπάς Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος σύμβουλος του γιου, θα τον καταστρέψει» σημείωσε, προσθέτοντας πως εκτός από τον επίτιμο πρόεδρο υπάρχουν και άλλοι «πέντε έξι βαρόνοι της Ν.Δ.» που συμβουλεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ερώτηση αν στις συζητήσεις μεταξύ της κ. Γεννηματά και του κ. Θεοδωράκη θα συμμετάσχει και η Ένωση Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, λέγοντας ότι πιθανή συνεργασία θα αποτελούσε «προδοσία για τους ψηφοφόρους του».

Για τον Γιώργο Παπανδρέου, είπε ότι η επιστροφή του στην πολιτική είναι «καμμένο χαρτί» και για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι ανήκει στο παλιό ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων και των ρουσφετιών.

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε «καλό παιδί, αλλά πολιτικά άπειρο» τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι ήταν λάθος η πρωτουλία του για απευθείας συνομιλίες με την Τουρκία, τον περασμένο μήνα στη Σμύρνη, ενώ αποκάλυψε ότι από τους υπουργούς εκτιμά τους κ. Μάρδα και Φλαμπουράρη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment