PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: Ο κ. Τσίπρας διαπράττει αντιδημοκρατικά ολισθήματα


«Ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να παραμείνει για λίγο χρονικό διάστημα ακόμη στην εξουσία, διαπράττει αντιδημοκρατικά ολισθήματα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, χαρακτηρίζοντας ως «ζοφερή την εικόνα που παρουσιάζει η κυβέρνηση, προσβάλλοντας συνειδήσεις και συλλήβδην το πολιτικό σύστημα».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Νέο Εpsilon», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης έκανε λόγο για «ποδοσφαιρικό σωματείο» σχετικά με τις διαδικασίες που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αναφερόμενος στους έξι βουλευτές, σημείωσε: «Η κίνηση των “έξι” προθύμων να στηρίζουν χωρίς πολιτική αξιολόγηση τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης είναι αχαρακτήριστη πολιτικά».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις της κ. Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε ότι «στο μέλλον δεν θα ασχοληθεί με τα όσα λέει και πράττει» και πρόσθεσε: «Είναι αχάριστη, με παρακαλούσε γονατιστή για να τη βάλω στην πρώτη θέση της λίστας των υποψηφίων βουλευτών, ορκιζόμενη ότι θα είναι πιστή στις αξίες και αρχές του κόμματος. Αμφιβάλλω, δε, εάν έχει ψηφίσει και τον ίδιο της τον εαυτό, αφού ήταν υποψήφια στη Β’ Πειραιά και ανήκει σε άλλη εκλογική περιφέρεια. Όσοι πρόδωσαν την Ένωση Κεντρώων, ένα τίμιο και καθαρό κόμμα, θα τιμωρηθούν την ημέρα των εκλογών και θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment