PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα δραπετεύσει πηγαίνοντας την χώρα στις κάλπες


«Οι εκλογές πλησιάζουν» εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων,Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος στην Ερέτρια.

Όπως ανέφερε ο κ. Λεβέντης, «η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος των νέων μέτρων και θα δραπετεύσει πηγαίνοντας την χώρα στις κάλπες». «Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός στην προκειμένη περίπτωση επιθυμεί τον σταυρό και όχι την λίστα», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «δεν είναι αυτά τα πραγματικά νούμερα». «Δεν έχουμε όμως δώσει και ούτε ένα ευρώ σε εταιρείες δημοσκοπήσεων και ως εκ τούτου δεν τρέφουν και μεγάλες αγάπες για το κόμμα μας. Η δύναμή μας όμως είναι ο λαός και όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει και το ποσοστό μας θα είναι έκπληξη», σημείωσε.

Για τις συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων, ο κ. Λεβέντης είπε «τα εννέα σημεία που στείλαμε στον Αλ. Τσίπρα, αυτά θα στείλουμε και στον κ. Μητσοτάκη εφόσον μας ζητήσει συνεργασία». «Και όλα τα υπουργεία να μου δώσουν, δεν μπαίνω σε μια κυβέρνηση που δεν θα σεβαστεί τις θέσεις μας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment