PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Κικίλιας: Χωρίς σχέδιο για τη διαχείριση του προσφυγικού η κυβέρνηση


Κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται το προσφυγικό άσκησε ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει να διαχειρίζεται το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, δημιουργώντας ολοένα και περισσότερα προβλήματα. Η εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, χωρίς καμία πρότερη συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της ανικανότητάς τους», σχολίασε ο κ. Κικίλιας.

Όπως επισήμανε ο βουλευτής, «η ΒΙΠΕ Τρίπολης δεν διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και τα ‘’σπασμένα’’ θα κληθεί να πληρώσει για ακόμη μια φορά η τοπική κοινωνία».

«Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του οφείλουν πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να ζημιώνουν τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες με τις καταστροφικές επιλογές τους», κατέληξε ο κ. Κικίλιας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment