PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Κικίλιας: Η Ν.Δ. δεν χρειάζεται Μεσσία


«Η Ν.Δ. δεν χρειάζεται Μεσσία», δηλώνει σε συνέντευξή του στη Real News ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας υποστηρίζει ότι κανείς από τους τέσσερις υποψηφίους για την ηγεσία της Ν.Δ. δεν έχει καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο για το μέλλον του κόμματος, ενώ απαντά γιατί δεν είναι ο ίδιος υποψήφιος, δηλώνοντας ότι «το σημαντικότερο στην πολιτική, όπως και στη ζωή, είναι να αντιλαμβάνεσαι το momentum. Χωρίς ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση και εφαρμοστικό πλάνο, δεν είχε νόημα η υποψηφιότητά μου».

Αποκαλύπτει όμως, πως βρίσκεται σε φάση συγκρότησης ενός συνολικού πολιτικού σχεδίου, το οποίο επεξεργάζεται και θα παρουσιάσει εν ευθέτω χρόνω.

Ο πρώην υπουργός περιγράφει τι χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία, αναπτύσσοντας το τρίπτυχο «ανακατασκευή κόμματος – ανασύνθεση παράταξης – ανάληψη διακυβέρνησης».

«Η Ν.Δ. επιβάλλεται να γίνει κόμμα σύνθεσης, που θα καταφέρει να εγγράψει ως μέλη του τα καλύτερα στοιχεία του ελληνισμού. Ένα συμμετοχικό κόμμα που θα ενσωματώσει πλήρως τις νέες τεχνολογίες, ώστε να χτίζεται η πολιτική γραμμή από κάτω προς τα πάνω. Ένα κόμμα στο οποίο ο διάλογος θα μας οδηγήσει πλησιέστερα στις αλήθειες που έχει ανάγκη η Ελλάδα μας», αναφέρει.

Κρατά ουδέτερη στάση απέναντι στους υποψηφίους περιμένοντας να ακούσει το ολοκληρωμένο σχέδιό τους και τονίζει ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται Μεσσία, αφήστε που τέτοιος δεν μπορεί να βρεθεί».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment