PeristeriNews.gr
Καιρός

Βροχές και καταιγίδες


Στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη ,τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην ανατολική Στερεά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και το μεσημέρι – απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες νεροποντές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα το πρωί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: Τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί 4 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση με γρήγορη εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Στην Πελοπόννησο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και βελτίωση το βράδυ. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στην Πελοπόννησο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και βελτίωση το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν έντονες στη Στερεά. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου, Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση το βράδυ και από τα δυτικά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία:Από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πρόγνωση για αύριο Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ οι οποίοι σταδιακά στα βορειοανατολικά θα στραφούν σε νοτίους με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Σε άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κυρίως ηλιοφάνεια και σύννεφα

Peristeri News

Νεφώσεις με τοπικές βροχές

Peristeri News

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

Peristeri News

Leave a Comment