PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βραβεύτηκε ο Ανδρέας Τάτος (video)


Βραβεύτηκε ο Ανδρέας Τάτος από την Superleague στο Bluestar Sports cafe.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12:30, παρουσία πολυάριθμων φίλων της ομάδας στο Blue Star sports cafe, του γηπέδου Περιστερίου, η διπλή βράβευση του Ανδρέα Τάτου που αναδείχθηκε MVP της 10ης και της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για την απόδοσή του στους εκτός έδρας αγώνες με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Τα δύο βραβεία παρέδωσαν στον ποδοσφαιριστή το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Βασίλης Μπέτσης και ο περιστεριώτης πρώην καλαθοσφαιριστής Νίκος Κασουρίδης που έχει συνδέσει το όνομά του με την «χρυσή» εποχή του Γ.Σ Περιστερίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο βραβεία. Για να τα πάρω χρειάστηκε όμως και η βοήθεια των συμπαικτών μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα. Η ομάδα γίνεται συνεχώς ολοένα και καλύτερη και πιστεύω ότι σύντομα θα βρει το δρόμο της». Στο ερώτημα αν μπορεί να πει ποιος είναι κατά τη γνώμη του ο ΜVP του Ατρόμητου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο Ανδρέας Τάτος απάντησε ότι είναι ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

Ο Βασίλης Μπέτσης παραδίδοντας στον Τάτο το βραβείο για το ματς με τον ΠΑΟΚ είπε ότι:«Εμείς πιστεύουμε στην αξία του Ανδρέα όπως και σε όλη την ομάδα και με την σημερινή διπλή βράβευση επιβραβεύονται οι κόποι του. Του εύχομαι να είναι πάντα υγιής και να δώσει και άλλες χαρές στον κόσμο της ομάδας».

Ο Νίκος Κασουρίδης παραδίδοντας το βραβείο για το ματς με τον Πανιώνιο τόνισε τα εξής:«Το παιχνίδι του Ανδρέα χαρακτηρίζεται από το πάθος και τις υψηλές του δυνατότητες ως ποδοσφαιριστής. Χαίρομαι που αποτελεί μέλος της «οικογένειας» του Ατρόμητου ο οποίος όπως συνηθίζουμε να λέμε αποτελεί το ποδοσφαιρικό DNA της πόλης μας όπως αντίστοιχα ο ΓΣΠ αποτελεί το μπασκετικό DNA».

Μεγάλη επιτυχία για τον Ανδρέα που πήρε το καλύτερο δώρο για την ονομαστική του εορτή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment