PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Βραβεία σε Μαθητές του Λυκείου «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ» στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος


Οι μαθήτριες του Λυκείου «Νέα Παιδεία», Σκαμπέλα Πάτρα της Β΄ τάξης και Βαμιεδάκη Αφροδίτη της Α΄ τάξης διακρίθηκαν στον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, σε συνεργασία με τον Οικολογικό Πολιτιστικό Σύλλογο Χαϊδαρίου «ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ» για το σχολικό έτος 2015 – 2016.

Στην ειδική εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων και επαίνων που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου στις 28 Σεπτεμβρίου 2016 η μαθήτριά Σκαμπέλα Πάτρα βραβεύτηκε με το 3ο βραβείο για το ποίημά της «Φουρτουνιασμένη θάλασσα», ενώ η μαθήτρια Βαμιεδάκη Αφροδίτη με το 3ο βραβείο για το διήγημά της «Αναμονή».

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 35 σχολεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας με 103 πρωτότυπα κείμενα (Ποιήματα και Διηγήματα) και όλοι οι μαθητές έλαβαν έπαινο συμμετοχής.

Τα εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» συγχαίρουν τις μαθήτριές τους για τα βραβεία που απέσπασαν χάρη στη δημιουργική, καλλιτεχνική τους κλίση και τους εύχονται όλες οι προσπάθειές τους να στέφονται από επιτυχία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment