PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Βρέθηκε ο 13χρονος που είχε εξαφανιστεί στο Περιστέρι


Η πολύμηνη περιπέτεια του 13χρονου Θανάση Σ., τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 23 Μαρτίου στην περιοχή του Περιστερίου, είχε αίσιο τέλος.

Ο 13χρονος, που μεγάλωνε εδώ και τέσσερα χρόνια στο Σπίτι «του Χαμόγελου του Παιδιού» στο Περιστέρι, είχε εξαφανιστεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και επέστρεψε μόνος του, καλά στην υγεία του, σήμερα.

Όπως μας ενημερώνει «το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Θανάσης επικοινώνησε με άνθρωπο του Σπιτιού μέσω facebook, χθες Τετάρτη, του εκμυστηρεύτηκε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος και δεν βγαίνει καθόλου έξω και εξέφρασε την αγωνία του για το αν μπορεί να επιστρέψει και αν τον αγαπάνε ακόμα.

Σήμερα το πρωί το έσκασε από το μέρος που βρισκόταν κι επέστρεψε στο Σπίτι και στην οικογένεια του Χαμόγελου, όπου οι εργαζόμενοι, τα παιδιά, η γειτονιά και οι φίλοι του τον αγκάλιασαν με όλη τους την αγάπη και τον υποδέχτηκαν με δάκρυα χαράς.

Για την υπόθεσή του είχε εκδοθεί amber alert, το οποίο στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε, με «το Χαμόγελο του Παιδιού» να κάνει λόγο για «οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του 13χρονου, ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια είχε βρει στην οικογένεια του “Χαμόγελου” την ουσιαστική ασφάλεια, φροντίδα και αγάπη που χρειάζεται κάθε παιδί».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Leave a Comment