PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Βράχος αποκολλήθηκε στην παραλία Ναυάγιο Ζακύνθου


Κατολίσθηση βράχων σημειώθηκε στη διάσημη παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Λιμενικό στην περιοχή βρίσκονταν τρεις βάρκες, οι οποίες αναποδογύρισαν και υπάρχουν φόβοι για αγνοούμενους.

Κατά την επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού, μία τουρίστρια τραυματίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ωστόσο, τρία είναι τα άτομα που μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο imerazante.gr, που επικαλείται μαρτυρίες, βράχος έπεσε στη θάλασσα προκαλώντας κυματισμό, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσουν οι βάρκες.

Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, υπάρχουν τρεις αγνοούμενοι.

Όπως ανέφεραν ιδιοκτήτες σκαφών που ήταν στην περιοχή την ώρα που έπεσαν οι βράχοι, στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη αναψυχής με επιβάτες.

Στη παραλία την ώρα της πτώσης των βράχων βρίσκονταν εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά, που επιβιβάστηκαν σε σκάφη και απομακρύνθηκαν.

Ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής στην Ελευσίνα, αποτελούμενη από εννέα άτομα, αναχωρεί με σούπερ πούμα για το σημείο.

Άλλα 10 άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν με οχήματα στην Κυλλήνη και από εκεί στο νησί, προκειμένου να συμμετάσχουν στις έρευνες, στις οποίες συνδράμουν και οκτώ πυροσβέστες.

 

Πηγή φωτογραφίας: imerazante.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment