PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βουλή: Μέσα ψηφίζουν, έξω δέρνουν! (video)


Συνεχής ρήξη δακρυγόνων, χημικών και καπνογόνων, βογκητά από ανθρώπους που δεν μπορούν να ανασάνουν αλλά φωνάζουν.

Συνεχής ρήξη δακρυγόνων, χημικών και καπνογόνων, βογκητά από ανθρώπους που δεν μπορούν να ανασάνουν αλλά φωνάζουν “ψωμί, παιδεία, ελευθερία”, “Κλέφτες, κλέφτες και χούντα, χούντα”, βόμβες μολότοφ αλλά και χρήση γκλομπς συνθέτουν την εικόνα που επικρατεί αυτήν την στιγμή στην πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, επεισόδια γίνονται μπροστά από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία αλλά και στους γύρω από την πλατεία δρόμους.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδα διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων και κουκουλοφόροι έριξε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που χωρίζουν την Βουλή από τους Αγανακτισμένους.

Τα ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών, χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων ενώ οι συγκεντρωμένοι χειροκροτούν προκειμένου να ενθαρρύνουν τον κόσμο να μην απομακρυνθεί από το σημείο.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ρίχνουν χημικά και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Ο κόσμος έχει οπισθοχωρήσει προς την Όθωνος και την πλατεία Συντάγματος. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Συνεχώς καταφτάνουν και νέες διμοιρίες των ΜΑΤ που πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην πλατεία Συντάγματος. Χρησιμοποιώντας τα γκλομπς τους επιτίθενται σε διαδηλωτές ανεξαρτήτου ηλικίας ενώ ο κόσμος διαμαρτύρεται κατά της συμπεριφοράς τους πετώντας τους αντικείμενα.

Mάλιστα σηκωτούς μεταφέρουν τους τραυματισμένους διαδηλωτές οι Αγανακτισμένοι.

Στην βροχή δακρυγόνων και χημικών οι Αγανακτισμένοι απαντούν, με συνθήματα, χορούς και χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment