PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Βοήθεια σε ανήμπορη Περιστεριώτισσα από τον Γ. Βαθιώτη (video)


Μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 17 Νοεμβρίου από τον επιστημονικό συντονιστή των κοινωνικών δράσεων στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα ο κ. Βαθιώτης παρέδωσε στο σύζυγο μιας ανήμπορης Περιστεριώτισσας, τον κ. Αποστόλη, ειδικό καροτσάκι μεταφοράς και ιατρικό εξοπλισμό, υλικά τα οποία η πολύπαθη οικογένεια αναζητούσε εδώ και αρκετούς μήνες.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια όταν η εν λόγω κυρία είχε κάποιο ατύχημα και από τότε δεν κατάφερε να ξανασηκωθεί. Με τον καιρό και έπειτα από φαρμακευτική αγωγή για άλλη ασθένεια έφτασε να ζυγίζει περισσότερα από 180 κιλά πράγμα που την έθεσε σε ακινησία.

Πριν από περίπου είκοσι μέρες η Περιστεριώτισσα προσπάθησε να κινηθεί από τη θέση της και έπεσε στο πάτωμα του σπιτιού της. Ο σύζυγος της και η κόρη της δεν μπόρεσαν να την σηκώσουν καλώντας την πυροσβεστική και τα ΕΚΑΜ, ζητώντας βοήθεια για τον άνθρωπο της οικογένειας τους. Έπειτα από πολύωρη προσπάθεια των ανδρών της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τη σηκώσουν και να την τοποθετήσουν και πάλι στη θέση της.

Μαθαίνοντας για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Γιώργος Βαθιώτης επικοινώνησε με τον σύζυγο της πολύπαθης Περιστεριώτισσας και τον ενημέρωσε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να εξασφαλίσει ένα καροτσάκι μεταφοράς για να την διευκολύνει στις καθημερινές ανάγκες φροντίδας και περιποίησης της.

‘Έτσι και έγινε. Μετά από αναζήτηση δεκαπέντε ημερών ο κ. Βαθιώτης βρήκε ένα καροτσάκι με τη βοήθεια των ευρωπαϊκών κινημάτων αλληλεγγύης το οποίο και παρέδωσε σήμερα όπως προαναφέραμε.

Μια αξιέπαινη πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης του Γιώργου Βαθιώτη προς ένα συμπολίτη μας που καθημερινά βιώνει ένα πραγματικό γολγοθά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment