PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας έχει την πλειοψηφία για την κύρωση της Συμφωνίας


Οξεία κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο καταλογίζει κυνισμό, ασκεί ο Ευάγγελος Βανιζέλος και εκφράζει την εκτίμηση ότι έχουν εξασφαλιστεί οι ψήφοι για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή.

«Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας ήταν πολύ κυνικός και πολύ σαφής στην τελευταία συνέντευξή του. Προφανώς έχει κάνει τις ρυθμίσεις του, έχει κάνει τις επαφές του, έχει γίνει η λεγόμενη “απαγωγή” των βουλευτών των ΑΝΕΛ, που έχουν μείνει ένα κέλυφος κενό περεχομένου, έχουν προσχωρήσει και άλλοι βουλευτές από μικρότερα κόμματα, χωρίς παράδοση και χωρίς αξίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη.  «Έτσι διαθέτει και πλειοψηφία για την κύρωση της συνθήκης (των Πρεσπών) και πλειοψηφία για πρόταση εμπιστοσύνης» συμπλήρωσε.

Λίγο πριν από τη σημερινή παρουσίαση του βιβλίου του «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος», σχολίασε πως αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα «δεν είναι η πραγματική δημοκρατική νομιμοποίηση, η πραγματική σχέση με την κοινωνία του τόπου, απλά η παράταση της νομής της εξουσίας που αποβαίνει όμως εις βάρος των προοπτικών ανάκαμψης της χώρας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment