PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βελτιωμένος αλλά απρόσεχτος ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος σε ένα ματς με αρκετές συγκινήσεις, δεν τα κατάφερε σήμερα στο Περιστέρι, χάνοντας 3-2 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάββας Παντελίδης, στο πρώτο του ματς έπειτα από την επιστροφή του στο Περιστέρι, εφάρμοσε διάταξη 4-2-3-1 με τον Ροντρίγκο Γκάλο δεξιά και τον Αμίρ Αγκάγιεφ αριστερά, ενώ ο Χουάν Μουνίθ κινείτο πίσω από τον προωθημένο Κωνσταντίνο Κωτσόπουλο.

Στην πρώτη του καλή στιγμή ο Παναθηναϊκός, από φάουλ του Χατζηγιοβάνη στο 10’, ο Βέλεθ βρήκε δίχτυα με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι στο 22’ έχασαν τον Γιόζιπ Τομάσεβιτς, του οποίου τη θέση πήρε ο Σπύρος Νάτσος. Στο 30′ λεπτό, αυτός ήταν που απείλησε με σέντρα-σουτ, την οποία εξουδετέρωσε ο Σωκράτης Διούδης.

Ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία από το 25’ κι έπειτα, αφού ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε. Τρία κόρνερ κέρδισαν οι γηπεδούχοι προς το φινάλε του α’ ημιχρόνου και το τελευταίο δεν έμεινε ανεκμετάλλευτο, με τον Μουνίθ να εκτελεί από δεξιά και τον Δημήτρη Γούτα να ισοφαρίζει (στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων).

Στο 48’ ο Καρλίτος εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του Ανδρέα Γιαννιώτη και πήρε εκ νέου προβάδισμα.

Πάντως, ο Ατρόμητος απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα στο 54′ λεπτό, έπειτα από σέντρα του Γκάλο και κεφαλιά του αμαρκάριστου Αγκάγιεφ.

Ο Παντελίδης έβαλε στο 70’ τους Μπράιτ Εντομβονγί, Χαβιέρ Ούμπιδες και Στέφανο Στρούγγη, με σκοπό να δώσει ώθηση μεσοεπιθετικά, αλλά και να θωρακίσει την άμυνα.

Ωστόσο, ένας κάκιστος υπολογισμός του Νάτσου στο 83ο λεπτό, επέτρεψε στον Ενγκμπακοτό να πάρει την μπάλα, να μπει στην περιοχή από δεξιά, να σεντράρει και ο Σανκαρέ να γράψει το τελικό 2-3.

Ο Ατρόμητος πάλεψε έως το τέλος για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να φεύγει ηττημένος, παρά την πολύ βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (22’ Νάτσος), Γκάλο (70’ Ούμπιδες), Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ (81’ Γιακουμάκης), Αγκάγιεφ (70’ Στρούγγης), Κωτσόπουλος (69’ Εντομβονγί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ (35’ Νιάς), Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (60’ Σανκαρέ), Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (76’ Ιωαννίδης), Καμπετσής (61’ Ενγκμπακοτό), Καρλίτος (76’ Μακέντα).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment