PeristeriNews.gr
Lifestyle

Βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση


Μετά από έναν χρόνο έντονης αντιπαράθεσης με εκατέρωθεν μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο πήραν και επίσημα διαζύγιο, έχοντας βρει την «χρυσή τομή» στα οικονομικά τους.

Την αποκάλυψη έκανε το γερμανικό περιοδικό “Bunte”, το οποίο σε χθεσινό του δημοσίευμα ανέφερε πως ο Αλβάρο Μιράντα και η Αθηνά Ωνάση «τα βρήκαν ειρηνικά». Οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι δεν παρέστησαν στην δίκη και εκπροσωπήθηκαν από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αθηνά Ωνάση παρουσίασε στο δικαστήριο έναν κόκκινο φάκελο τον οποίο της τον είχε δώσει ο εδώ και χρόνια συνεργάτης της κ. Αλέξης Μανθεάκης, στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για την διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα συνοδό πολυτελείας. Η Αθηνά απέδειξε ότι από τα 11 χρόνια έγγαμου βίου με τον Βραζιλιάνο ιππέα τα 8,5 διατηρούσε σχέση με την Βελγίδα.

Οι δικηγόροι του Αλβάρο γνωρίζοντας ότι η πλευρά της Αθηνάς Ωνάση έχει πολλά «κρυφά χαρτιά» αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν το ζευγάρι από κοντά στην διάθεσή της, επεδίωξαν ένα συναινετικό διαζύγιο.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό ο Αλβάρο ζητούσε εκτός από 11 εκατομμύρια που ήταν τα χρήματα που θα έπαιρνε σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και μηνιαία διατροφή 350.000 ευρώ αλλά και κάποια άλογα και σπίτια που είχαν αποκτηθεί όσα χρόνια ήταν παντρεμένος με την Αθηνά με τη συνολική αξία να αγγίζει τα 400.000.000 δολάρια. Το πόσα χρήματα τελικά θα πάρει δεν είναι γνωστό, αλλά διέρρευσε ότι τουλάχιστον θα μπορέσει να κρατήσει τα άλογα…

Οι Βέλγοι δικηγόροι της Αθηνάς Ωνάση δήλωσαν ότι το ποσό που τελικά θα πάρει ο Αλβάρο είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που ζητούσε. Η πλευρά της Αθηνάς Ωνάση επισήμανε πως πληροφορίες και τα στοιχεία που της είχε παραδώσει ο Αλέξης Μανθεάκης ήταν κρίσιμης σημασίας.

Ο Ντόντα είχε παρουσιάσει στους δικαστές την Αθηνά ως ψυχολογικά ασταθή, ενώ η η ίδια τον είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω να την απατά μέσα στο σπίτι τους στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα. Με αυτά τα δεδομένα το δικαστήριο έκδωσε την απόφασή του για συναινετικό διαζύγιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment