PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βαριά άρρωστος ο Ατρόμητος


Οι Νεοσμυρνιώτες επιβλήθηκαν 1-0 του Ατρόμητου με γκολ του Σταυρόπουλου στο 76’.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι στον αγώνα, είχαν τις περισσότερες και κλασικότερες ευκαιρίες, τη στιγμή που ο βαριά άρρωστος Ατρόμητος όχι μόνο δεν κατάφερε σε ακόμα ένα ματς να σκοράρει, αλλά δημιούργησε μόλις τρεις τελικές σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο κόντρα στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Πλέον, ο Ατρόμητος παραμένει όγδοος στους 26.

Μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης στο πρώτο ημίχρονο κι αυτή ήταν ο Πανιώνιος, που από το πρώτο λεπτό επέβαλε τον δικό του ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος έδειξε κάποια σημάδια ζωής, αφού άρχισε να πατάει λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα στο 53’ δημιούργησε μια ωραία ομαδική προσπάθεια, την οποία κατέστρεψε ο αρνητικός και εκτός τόπου και χρόνου, Κλαρκ Ενσικουλού, στέλνοντας την μπάλα στην εξέδρα.

Στο 72’ ο Ενσικουλού έγινε και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του, αφού ο Μανούσος του έβγαλε μια μπαλιά «πάρε-βάλε», αλλά ο μεσοεπιθετικός έχασε τον βηματισμό του, έχασε τον έλεγχο της μπάλας και τέλειωσε τη φάση με τρόπο που δεν έχει σχέση με ποδοσφαιριστή επιπέδου Super League.

Τελικά, στο 76’ από μία στατική φάση, ο Μανούσος έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω στην προσπάθειά του να απομακρύνει, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε ο Σταυρόπουλος που με κεφαλιά νίκησε τον Μέγερι, ανοίγοντας το σκορ.

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας (88′ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (88′ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Κιάκος, Εμμανουηλίδης (90′ +7′ Δούμτσιος), Οικονομίδης, Παπανικολάου, Αραμπούλι

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Καχιλα, Στρούγγης, Ταλόσα (46′ Κατράνης), Χαρίσης, Μπουσουλάτζιτς, Μανούσος, Ούμπιδες (58′ Ανδρούτσος), Ενσικουλού (72′ Γιακουμάκης), Βέλλιος

Καζάνι που… βράζει ο Ατρόμητος!

Σε βαριά… ασθένεια ο Ατρόμητος όπως αποδείχθηκε σε ακόμα μία αναμέτρησή του, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανιώνιο.

Η παρουσία της ομάδας του Σάββα Παντελίδη, που κι εκείνος δείχνει αυτή τη στιγμή ανήμπορος να αλλάξει το παραμικρό σε μια ομάδα που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, ήταν αποκρουστική, καταφέρνοντας σε ολόκληρο 90λεπτο να δημιουργήσει μόλις τρεις τελικές, δύο εκ των οποίων αφορούν μόνο τη στατιστική κι όχι την ουσία.

Κι όλα αυτά, κόντρα στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι παίκτες κινήθηκαν προς το μέρος των οπαδών που είχαν πάει στη Νέα Σμύρνη για να τους ευχαριστήσουν, ωστόσο όχι μόνο δεν είδαν ανταπόδοση στο χειροκρότημά τους, αλλά αντιμετώπισαν την οργή τους.

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες φίλαθλοι έδιωξαν τους παίκτες από το σημείο, αρνούμενοι ακόμα και να ακούσουν την απολογία των ποδοσφαιριστών, που φαίνεται ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου.

Σ. Παντελίδης: Δίκαιη νίκη για τον Πανιώνιο

Το δίκαιο της νίκης του Πανιωνίου παραδέχθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ κακό ματς για εμάς. Δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που παίξαμε ή τον αντίπαλο, αλλά έχει να κάνει με την θέληση και αυτό έκρινε το ματς. Ο αντίπαλος κέρδισε τις περισσότερες μπάλες και τον οδήγησε σε μία δίκαιη νίκη».

Για την εικόνα του Ατρόμητου στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε χάσει κάθε σημείο αναφοράς για την ομάδα, έχουμε χάσει και την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment