PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βαλκανικές διακρίσεις για τον Χάρη Κρακαϊδό


Σπουδαίες εμφανίσεις από τον Χάρη Καρακαϊδό στο BALKAN JUNIOR CHAMPIONSHIP που διεξήχθη στη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης!

Σπουδαίες εμφανίσεις από τον Χάρη Καρακαϊδό στο BALKAN JUNIOR CHAMPIONSHIP που διεξήχθη στη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης!

Ο κολυμβητής του ΓΣ Περιστερίου ήταν 1ος στα 200 μ. ύπτιο με χρόνο 2.03.90 που είναι και όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που θα γίνει στη Λίμα του Περού, αλλά και επιβεβαίωση ορίου για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες νέων στο Βελιγράδι το καλοκαίρι.

Παράλληλα ο Χάρης ήταν 3ος στα 200μ. πεταλούδα με χρόνο 2.07.44 και συμμετείχε (ελεύθερο) στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ200μ. η οποία κατέλαβε την 1η θές.

Το Περιστέρι έριξε κολυμβητές και κολυμβήτριες και στους κολυμβητικούς αγώνες «Δελφίδιοι», τα αποτελέσματα των οποίων μπορείτε να δείτε αν κάνετε «κλικ» στο παρακάτω link.

ΔΕΛΦΙΔΙΟΙ 2011

Επόμενο κολυμβητικό ραντεβού για τον ΓΣΠ είναι το «Ακρόπολις» στο κολυμβητήριο του Αλίμου από Παρασκευή (6/5), ως Κυριακή.

Η ομάδα μας αποτελείται από τους Καλάργαρη, Πετράκη, Κικιλη, Καρακαϊδό, Μουζά Χρήστο, Μουζά Αποστόλη, Ζεϊμπέογλου, Κλιγκοπούλου, Βλάχου, Κυριακοπούλου, Τσιστράκη, Γκουρνέλου, Τσώτσου, Τζιντρούδη, Γαλανοπούλου, Βόρδη, Ράπτη και Λύρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment