PeristeriNews.gr
Πολιτική

Α. Τσίπρας: Το Νόμπελ καταστροφολογίας στον Κ. Μητσοτάκη


Σκληρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία εν όψει των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής της «Προοδευτικής Συμμαχίας».

«Δεν ξέρω, αν με τον Ζόραν Ζάεφ πάρουμε το Νόμπελ Ειρήνης, πάντως, αν υπήρχε Νόμπελ άστοχων προβλέψεων και καταστροφολογίας θα το έπαιρνε ο κ. Μητσοτάκης»  τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Και συνέχισε: «Ο Κ. Μητσοτάκης συνεχώς καταστροφολογεί, προέβλεπε όχι μόνο την καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά την καταστροφή της οικονομίας, ενώ στηρίζει την επιχειρηματολογία του στο ψέμα».

Καταλόγισε δε, στη Ν.Δ. ακραία και επικίνδυνη δεξιά στροφή και νεοφιλελεύθερη ατζέντα, ενώ επιτέθηκε στους «χορηγούς» του κ. Μητσοτάκη και στα ΜΜΕ που αναπαράγουν τοξική προπαγάνδα και ψεύτικες ειδήσεις.

«Δεν κάνουμε πολιτική πίσω από κλειστές πόρτες αλλά σε επαφή με τον ελληνικό λαό. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας αλλά απέναντί μας έχουμε έναν τοξικό συνασπισμό που θέλει να επιστρέψει στη νομή της εξουσίας και να γυρίσει την χώρα πίσω» έσπευσε να προσθέσει.

Στο κάδρο της κριτικής τέθηκαν και οι κ.κ. Στουρνάρας – Σημίτης, με τον κ. Τσίπρα να υπενθυμίζει ότι «μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προεξοφλούσαν την πιστοληπτική γραμμή και πλέον διαψεύδονται, καθώς χθες η Ελλάδα έπιασε ιστορικό χαμηλό στην απόδοση του δεκαετούς ομολόγου, με 3,29%».

Ειδική αναφορά έκανε στην υπόθεση της Novartis, επαναλαμβάνοντας ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο. «Εμείς δεν είμαστε δικαστές, για αυτό και επιστρέψαμε την υπόθεση στην δικαιοσύνη και δεν απειλούμε με ειδικά δικαστήρια, όπως με θρασύτητα απειλούν εμάς, δείχνοντας ρεβανσισμό και εκδικητικότητα».

Κατηγόρησε μάλιστα, τους κ.κ. Βενιζέλο και Αθανασίου ότι προσπαθούν να «δικαιολογήσουν τη θεάρεστη, νόμιμη, ηθική, και κυρίως παραγραμμένη μίζα». «Είναι η γραμμή της παραγραφής που υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης» σχολίασε, καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment