PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Α. Παχατουρίδης: Το 74,2% προκαλεί ευθύνη, χρέος και καθήκον (video)


Φανερά συγκινημένος ο Ανδρέας Παχατουρίδης ορκίστηκε για 5η συνεχή φορά Δήμαρχος Περιστερίου.

Μπροστά στο πολυπληθές κοινό του Άλσους Περιστερίου ο Δήμαρχος στάθηκε στη μεγάλη ευθύνη που δίνεται σε αυτόν και τους συνεργάτες του από την πέμπτη συνεχόμενη εκλογή τους και μάλιστα με ποσοστό 74,2%.

Δείτε την ομιλία του Ανδρέα Παχατουρίδη:

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε: «Όρκο μέγιστης κοινωνικής τιμής, αλλά και κοινωνικού καθήκοντος αποτελεί η εντολή της κοινωνίας του Περιστερίου που μας καλεί για 5η συνεχή φορά να αποδείξουμε πόσο αντάξιοι οφείλουμε να είμαστε».

Έκανε λόγο για συγκλονιστική λαϊκή πίστη και εμπιστοσύνη, σημειώνοντας ότι «το 74,18% από το εκλογικό ζύγι της 26ης Μαΐου προκαλεί στον ίδιο και τους συνεργάτες του δόνηση τιμητική σε πανελλήνια κλίμακα, αλλά και δόνηση βαριάς ευθύνης, χρέους και καθήκοντος». Πρόσθεσε, δε, ότι κάθε φορά που με μια πράξη ή ενέργεια δικαιώνει την επιλογή τους θα μειώνεται και το βάρος αυτό.

Αναφερόμενος στη 17ετή θητεία του συνδυασμού του στην ηγεσία της πόλης, επισήμανε ότι οικοδομήθηκε «μια αδιαπέραστη και συμπαγή σχέση αγάπης, που πυροδοτεί κάθε ενέργειά και βήμα προσφοράς προς το καλό του τόπου και του κοινωνικού συνόλου». Υπογράμμισε ότι, στους «σκληρούς και δυσμενείς καιρούς», η ενότητα αποτελεί «τη μοναδική προϋπόθεση νίκης στη μάχη για Δημοκρατία, αλληλεγγύη και συνοχή», όπως και για την «αναπτυξιακή τομή και τις υποδομές που απαιτεί μια σύγχρονη μεγαλούπολη, του 21ου αιώνα και των προσταγμάτων του». Πρόσθεσε, δε, ότι ο πολίτης, η ευημερία του και το δικαίωμά για ποιότητα, ασφάλεια, μεγαλοσύνη και αξιακά πλεονάσματα ζωής, αποτελούν για τη δημοτική αρχή διαχρονικό στόχο τιμής.

Τέλος ο κ. Παχατουρίδης υπογράμμισε ότι «η νέα τετραετία σηκώνει πανιά για πελάγη που απαιτούν πληρώματα, ικανά, τολμηρά και αποφασισμένα να τα βάλουν με δυσκολίες και φουρτούνες. Και το Περιστέρι, φιλόδοξα θα συνεχίζει να πλοηγείται, και να προπορεύεται».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment