PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αύριο το κρίσιμο ραντεβού Σπανού-Χούμπελ


Η λέξη «εκνευρισμός» μάλλον δεν μπορεί να περιγράψει ακριβώς τα συναισθήματα που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο του Ατρόμητου, μετά την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει εκ νέου Έλληνα ρέφερι (σ.σ. Αναστάσιο Παπαπέτρου) στη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά την κατά γενική ομολογία τραγική διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο πρώτο ματς Κυπέλλου, περίμεναν στο Περιστέρι μια εντελώς διαφορετική στάση από τον Μέλο Περέιρα και μια ευαισθητοποίηση στο συνεχιζόμενο αίτημα του Ατρόμητου για ξένους διαιτητές με τους «μεγάλους», αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε τώρα, παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις της ΚΕΔ.

Τα ανώτατα διοικητικά στελέχη των Περιστεριωτών κάνουν λόγο για «κοροϊδία», «ψέματα» και «εμπαιγμό» προς το πρόσωπό τους και δεν έχουν καμία διάθεση ούτε καν να ζητήσουν εξηγήσεις για το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά το αίτημά τους πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων.

Η επόμενη κίνηση της διοίκησης της ομάδας και συγκεκριμένα από τον μεγαλομέτοχο, Γιώργο Σπανό, έχει ήδη δρομολογηθεί εδώ και πολλές εβδομάδες. Συγκεκριμένα, αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ και θα του παρουσιαστούν πλήρως τα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στα ματς του Ατρόμητου, με αποκορύφωμα τη διαιτησία στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και τη στάση που διατηρούν οι Βαγγέλης Γραμμένος και Μέλο Περέιρα σε αυτή την κατάσταση.

Μάλιστα, εκεί δεν αποκλείεται να είναι παρόντες οι ίδιοι οι Βαγγέλης Γραμμένος και Μέλο Περέιρα, οπότε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τι θα ειπωθεί, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment