PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αύριο παρουσιάζεται το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ


Aύριο το πρωί θα δοθεί το προσχέδιο του κυβερνητικού προγράμματος από την Επιτροπή Προγράμματος, όπου θα υπάρχει διάταξη με την οποία η ΚΕ θα εξουσιοδοτεί την Επιτροπή Προγράμματος για την περαιτέρω εξειδίκευση του.

Τον προβληματισμό του σχετικά με τη νομιμοποίηση των αποφάσεων που θα λάβει η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο Θοδωρής Δρίτσας στην αρχή της διαδικασίας, τονίζοντας ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε η σύσκεψη να συγκροτηθεί σε Σώμα που να νομιμοποιήσει τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

Απάντηση στον προβληματισμό του κ. Δρίτσα έδωσε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος σε συνεννόηση και συμφωνία, όπως είπε, με τον κ. Δρίτσα, ανέφερε ότι οι βουλευτές και οι εκπρόσωποι των Νομαρχιακών Επιτροπών που παίρνουν μέρος στη Σύσκεψη, θα έχουν συμβουλευτική ψήφο και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής θα έχουν την οριστική ψήφο.

Όπως είπε ο κ. Βίτσας, αύριο το πρωί θα δοθεί το προσχέδιο του κυβερνητικού προγράμματος από την Επιτροπή Προγράμματος, όπου θα υπάρχει διάταξη με την οποία η ΚΕ θα εξουσιοδοτεί την Επιτροπή Προγράμματος για την περαιτέρω εξειδίκευση του.

Στη συνέχεια, θα ιεραρχηθούν και θα συμπυκνωθούν οι βασικές προγραμματικές προτεραιότητες, τις οποίες θα τις παρουσιάζει ο πρόεδρος του κόμματος στο εκλογικό σώμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αναβαθμίζουμε 80 νοσοκομεία και 156 Κέντρα Υγείας

Peristeri News

Δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες ευρωεκλογές η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Peristeri News

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 19,5 μονάδων για τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

Peristeri News

Leave a Comment