PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία


Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής (16.00) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο Περιστερίου.

Με εξαίρεση τον τιμωρημένο Ηλία Αναστασάκο (θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του) οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Δώνη ο οποίος μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης θα επιλέξει την αποστολή του αγώνα.

* Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ο βοηθός προπονητή Μίοτραγκ Μένταν θα παρακολουθήσει τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και ο σκάουτ Τόλης Αποστόλου τους αγώνες Ξάνθη – Ολυμπιακός και Άρης – ΠΑΟΚ.

* Αύριο (Σάββατο) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 για τη πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο στις θύρες 4-5 και 7 έχει 5 ευρώ.

* Η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου θα αντιμετωπίσει αύριο (Σάββατο) στις 12.00 στο γήπεδο του Ηφαίστου τη αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου.
Η ομάδα Κ-17 θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 11.45 στο γήπεδο του Ηφαίστου τον Εργοτέλη και η νεοσύστατη Κ-15 θα αντιμετωπίσει αύριο (Σάββατο) στις 13.00 στο γήπεδο Χρυσούπολης την Ακαδημία «Soccerino».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment