PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία για ΠΑΟΚ


Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ

Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο Περιστερίου και ώρα 19.00.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα στο επίσημο site της ομάδας την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, μια μεγάλη μάχη και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να πάρουμε ανάσα από τις τελευταίες θέσεις. Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να προέρχεται από αποκλεισμό και αυτό θα τον κάνει πιο συγκεντρωμένο και πιο δυνατό. Πρέπει να εμφανιστεί ο καλύτερος Ατρόμητος και όλες οι λεπτομέρειες να γίνουν υπέρ μας».

O Χρυσόστομος Μιχαηλίδης έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας ενώ ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι ξεκίνησε προπόνηση με μπάλα. Τιμωρημένος είναι ο Ανδρέας Τάτος.
Η επιλογή της αποστολής θα γίνει αμέσως μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης.

* Την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 17.00 η ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Εθνική Ελπίδων στο γήπεδο Περιστερίου.

* Ο τερματοφύλακας της ομάδας Κ-17 Νίκος Κόκκαλης βρίσκεται στη Πορτογαλία για να δοκιμαστεί επί ένα δεκαήμερο από την Μπράγκα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε δεκτό σχετικό αίτημα της πορτογαλικής ομάδας.

Ανακοίνωση του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών

Η διοίκηση του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου συγχαίρει τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό, το τεχνικό επιτελείο, το ιατρικό επιτελείο, τους φροντιστές και κυρίως τους καταξιωμένους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τον κύριο κορμό αυτής της τεράστιας επιτυχίας γωια την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που αποτελεί ορόσημο στην 88χρονη ιστορία του συλλόγου μας. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους γιατί υπηρετήσαμε μαζί με εσάς τον ιστορικό Ατρόμητου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment