PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αύριο ξεκαθαρίζει για Μελισσά


Πλήγμα με τον Μελλισά. Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Κέρκυρας εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Κέρκυρας έμεινε ο Γιώργος Δώνης.

“Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Υπήρχε καλός ρυθμός. Είμαστε ευχαριστημένοι με τους 22 βαθμούς και πλέον έχουμε κατανοήσει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και δημιουργικά και παράλληλα να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι δώσαμε πολλά πράγματα σήμερα. Είναι σημαντική η νίκη”, είπε ο Γιώργος Δώνης και πρόσθεσε:

“Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι 3-0 ή 4-0, σε κάποιο σημείο κινδύνεψε να γίνει 2-3. Πρέπει να διορθωθούμε σε αυτό τον τομέα γιατί αν δεν βελτιωθούμε θα ταλαιπωρηθούμε αρκετά στη συνέχεια”.

Το αρνητικό για τον Ατρόμητο στο ματς με την Κέρκυρα, ήταν ο τραυματισμός του Πασχάλη Μελισσά στη φτέρνα. Αύριο θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του καθώς θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Όσοι παίκτες έλαβαν μέρος στο ματς έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, μαζί τους ο Φίλιππος Δάρλας και ο Σαρλ Ιτάνζ προπονήθηκαν και χθες (πριν από τον αγώνα).

Αύριο οι παραπάνω θα κάνουν πάλι προπόνηση ενώ η ομάδα θα έχει ρεπό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment