PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αύριο η φάση των 16 στο κύπελλο. Ατρόμητος-Καβάλα 17:30


Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η μίνι προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Καβάλα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η μίνι προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Καβάλα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περιστερίου και ώρα 17.30. Ο προπονητής Γιώργος Δώνης αναφερόμενος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δήλωσε τα εξής:

«Φυσικά και δίνουμε φέτος μεγαλύτερη βαρύτητα στο κύπελλο και θα είναι πολύ μεγάλη και σημαντική επιτυχία αν μπορέσουμε να περάσουμε στη προημιτελική φάση. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα είναι δυνατός αντίπαλος και παρότι είναι μέρες γιορτινές και δύσκολες για τον κόσμο, θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο γιατί τους χρειαζόμαστε για να πάρουμε την πρόκριση».

Το βράδυ θα αποσυρθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο, Καμαρά, Περόνε, Σαγκανόφσκι, Καραλής, Μπρίτο, Τάτος, Φαβάλι, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Αναστασάκος.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου θα ανοίξουν αύριο στις 15.30 για την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα κυπέλλου με την Καβάλα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας) και Θύρα 7: 15 ευρώ.

* Με συντροφιά τη σημαία της ομάδας «αναπαύεται» από σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιάννης Μπρανίκας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι και ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η επικήδειος που εκφώνησε ο παιδικός του φίλος Γιώργος Χατζής, επίσης μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος και συμπαίκτες στη δεκαετία του ’50. Στον αυριανό αγώνα με τη Καβάλα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment