PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αύριο η ΠΟΕ – ΟΤΑ έξω από το Mega Channel


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ αποφάσισε για αύριο Σάββατο στις 9 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο των εγκαταστάσεων του Τηλεοπτικού Σταθμού Mega Channel.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ αποφάσισε για αύριο Σάββατο στις 9 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο των εγκαταστάσεων του Τηλεοπτικού Σταθμού Mega Channel, προκειμένου να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους «στις αθλιότητες των δημοσιογράφων της εκπομπής Mega Σαββατοκύριακο, Ι. Χασαπόπουλο και Μ. Αναγνωστάκη.

«Πρέπει να δώσουμε τη δική μας απάντηση σε κάθε παπαγαλάκι των μεγάλων εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων που προσπαθεί να συκοφαντήσει το δίκαιο και έντιμο αγώνα μας ενάντια στη διαθεσιμότητα-απόλυση εργαζομένων, αλλά και την προστασία του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Σύμφωνα με την ΠΟΕ – ΟΤΑ οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι στην εκπομπή τους το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ειδικότερα ο Μ. Αναγνωστάκης προκειμένου να τους συκοφαντήσει είπε, πως έδωσε 10 ευρώ «γρηγορόσημο» για να μαζέψουν τα σκουπίδια του.

«Τα πραγματικά και όχι τα τηλεοπτικά…», σημειώνει ειρωνικά στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία που καταγγέλλει ότι «παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε με το Σταθμό όλο το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να παρέμβουμε στην εκπομπή των δύο δημοσιογράφων και να εκφράσουμε τις απόψεις μας, αλλά και να ζητήσουμε να ανακαλέσουν την άθλια αναφορά τους, ουδέποτε μας δόθηκε η δυνατότητα. Αρνήθηκαν πεισματικά οι παράγοντες της εκπομπής του Mega Channel να μας δώσουν βήμα και με μισόλογα προσπάθησαν να συγκαλύψουν την αθλιότητά τους και την προσβολή σε χιλιάδες εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αν και οι πιο κακοπληρωμένοι στο Δημόσιο, τους πληροφορούμε πως έχουμε πάνω από όλα ήθος και αξιοπρέπεια. Θα τους επιστρέψουμε με τη μαζική και δυναμική παρουσία μας τα 10 ευρώ που… «έδωσαν ως γρηγορόσημο», σημειώνεται στην οργισμένη ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment