PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αύριο η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα ανακοινώσει τη θέση της για την υπόθεση Novartis


Για την υπόθεση της Novartis ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση σέβεται απόλυτα το Σύνταγμα, αναφορικά με τη διάκριση των εξουσιών» και ότι «το ζήτημα του φακέλου, που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή, είναι θέμα της Βουλής».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «αύριο στην Ολομέλεια θα λάβουν γνώση του φακέλου τα κόμματα και θα έχουμε τοποθέτηση από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τους στόχους του, τόνισε ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να προωθήσει όλα τα θέματα που αφορούν τη χώρα και συγκεκριμένα τα θέματα που σχετίζονται με την Κυπριακή Δημοκρατία και τα ζητήματα της τουρκικής προκλητικότητας.

Επίσης, είπε ότι η κυβέρνηση θέλει να κάνει γνωστό το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της κυβέρνησης και το ότι είναι ένας ελκυστικός προορισμός για επενδύσεις. Ακόμη, υπογράμμισε πως θέλει να αναδείξει ότι η Ελλάδα είναι πια στην καρδιά της ΕΕ και έχει λόγο για όλα τα μεγάλα θέματα.

Για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση ώστε η πετρελαϊκή κρίση να μην προκαλέσει άνοδο των τιμών των καυσίμων, ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι θα υπάρξει ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης, που θα αναφέρεται στους ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν για να μην υπάρξει αισχροκέρδεια, καθώς και για τις ενέργειες που θα κάνει η κυβέρνηση για το ζήτημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment